35-річна Горняк після розлучення з Остапчуком вже задумалась про нового чоловіка: не страждає, як Войченко

Колишня дружина відомого українського шоумена Володимира Остапчука прокоментувала особисте життя. Дівчина зазначила, що вже готова до нових стосунків

Українці з інтересом спостерігали за розвитком стосунків українського телеведучого та шоумена Володимира Остапчука з його дружиною нотаріускою та адвокаткою Христиною Горняк. Молоді відгуляли весілля декілька років тому, проте сімейне життя, схоже, не склалось, адже тепер вони не разом.

Саме такої думки дотримуються ледве не всі шанувальники зіркової пари. Так, перші чутки з’явились ще влітку, а телеведучий Слава Дьомін зазначив, що пара й дійсно стикнулась з негараздами у стосунках. Журналіст зазначив, що вони живуть окремо – зовсім скоро це підтвердилось.

Володимир Остапчук і Христина Горняк
Володимир Остапчук і Христина Горняк

Пізніше вони почали частіше з’являтись на публіці без обручок, а свій день народження Христина Горняк і зовсім відсвяткувала з подругами – без чоловіка Володимира Остапчука. Хоча офіційних коментарів ніхто з закоханих не дає, на особистих сторінках у соціальній мережі Інстаграм вони постійно натякають на розлучення.

Христина Горняк про нові стосунки

В особистому блозі в Інстаграмі колишня дружина Володимира Остапчука час від часу влаштовує рубрику “питання-відповідь”. Хоча підписники ставлять знаменитості набагато більше запитань, ніж ті, що вона публікує в Історіях, цікаві моменти все одно можна знайти. Наприклад, цього разу Христина Горняк у відповідь на запитання, чи готова до нових стосунків, зазначила, що готова вже до всього у своєму житті.

Блогерка додала, що все в руках Бога, адже тільки він може знати, як їй краще буде жити, та з ким потрібно бути разом.

Інколи мені здається, що я в своєму житті готова до всього. В мене були вже всі “краш-тести”. А там, як Бог дасть. А зазвичай він знає, що, кому і як краще!

– прокоментувала Христина Горняк та додала емодзі, який сміється.

Христина Горняк відповіла на запитання підписників
Христина Горняк відповіла на запитання підписників

Крім того, в блогерки запитали, де вона живе у Києві – чи змінила свою квартиру на іншу або ж залишилась там, де жила раніше. Так, Христина Горняк офіційно підтвердила, що живе окремо від свого колишнього чоловіка Володимира Остапчука. У відповідь на запитання дівчина зазначила, що мешкає у квартирі, яку придбала ще 2010 року.

Христина Горняк додала, що вона хотіла б придбати нову квартиру, проте розуміє, що це станеться не зараз. Втім, зазначила знаменитість, це неодмінно входить у її плани.

Історія Христини Горняк
Історія Христини Горняк

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.