Натяків більшає: Дмитро Коляденко заговорив про возз’єднання з колишньою коханою – “Я і Білик у 100 років”

За стосунками Дмитра Коляденка та Ірини Білик спостерігала ледве не вся країна – красива історія з сумним завершенням, схоже, може знову початись. Принаймні шоумен так натякнув

На особистій сторінці відомого українського хореографа, телеведучого та шоумена з’явилась історія. Дмитро Коляденко опублікував фотографію двох воскових фігур та зазначив у описі, що це він та його колишня кохана Ірина Білик, коли їм виповниться сто років, натякнувши, що навіть через багато років він все одно залишатиметься разом зі своєю колишньою коханою.

Артист із гумором поставився до опублікованої фотографії, а українська співачка, схоже, підтримала жарт колишнього. Ірина Білик також опублікувала це фото на своїй сторінці. На кадрі зображені чоловік та жіночка, які й дійсно схожі на співачку та шоумена – обидва стильні та у доброму сенсі екстравагантні.

Історія в Інстаграмі Дмитра Коляденка та Ірини Білик
Історія в Інстаграмі Дмитра Коляденка та Ірини Білик

Вперше Дмитро Коляденко та Ірина Білик зустрілись 2001 року, коли українська співачка перебувала у шлюбі з колишнім чоловіком. Тоді шоумен робив усе можливе, аби завоювати прихильність та серце співачки. Врешті-решт йому це вдалось, проте стосунки все-таки завершились не “хепі-ендом”. В інтерв’ю Ірина Білик зізнавалась, що розлучилися вони через імпульсивність та складний характер Коляденка.

Стосунки між Білик та Коляденко після розриву

Після розставання українська співачка Ірина Білик залишилась у дружніх стосунках з шоуменом Дмитром Коляденком. Знаменитості цього ніколи не приховували та завжди активно взаємодіяли у мережі. Так, наприклад, співачка чуттєво та дуже тепло привітала свого колишнього коханого з його 50-річчям.

Нині Ірина Білик, як і Дмитро Коляденко, залишаються самотніми, а тому подібні натяки на флірт у соціальних мережах викликають у їхніх шанувальників ледве не метеликів у животі. Варто зазначити, що ця пара користувалась особливою популярністю серед публіки, тому можна з упевненістю сказати, що у разі їхнього возз’єднання багато фанатів зрадіють.

Нагадаємо, що нещодавно відома українська співачка опублікувала допис на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм, де повідомила про майбутній різдвяний концерт, який відбудеться у Празі. Так, 18 грудня Ірина Білик заспіває свої хіти, а її колишнє кохання Дмитро Коляденко буде ведучим вечірки.

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.