“Мрію скоріше почути слово “Мама”: 47-річна Могилевська повідомила про одну з найважливіших подій свого життя

Шанувальники дуже переймаються, що їхня кумир, відома українська співачка, Наталя Могилевська у 47 років досі не має дітей. Співачка повідомила про останні події в житті

Відома українська артистка вміє інтригувати шанувальників. Наталія Могилевська досягла успіху не лише у музичній сфері, але в акторській діяльності. Так, після шаленого успіху її моновистави “Я вдома” знаменитість вирішила потішити прихильників новими творчими доробками. Багато фанатів зазначили, що побачити артистку на сцені як акторку, а не співачку було дуже дивно. Рішення зіграти у виставі привернуло чимало уваги, тому Могилевська оголосила про наступний виступ.

Наталія Могилевська про нову виставу

Знаменитість повідомила, що 19 та 20 грудня відбудеться прем’єра її нової вистави, в якій вона зіграє головну роль. Співачка виступить з програмою у Національному академічному драматичному театрі ім. Лесі Українки, а продюсером її вистави стане Нонна Кондрашова, з якою Могилевська працювала і під час створення та прем’єри моновистави “Я вдома”.

Анонс нової вистави, в якій зіграє відома українська співачка Наталія Могилевська
Анонс нової вистави, в якій зіграє відома українська співачка Наталія Могилевська

В описі до анонсу майбутньої вистави знаменитість зазначила, що вдячна Господу за те, що він був до неї небайдужим. Крім того, Наталія Могилевська зізналась: вона дуже хоче нарешті почути слово “Мама”. Українська співачка розповіла, що присвячує майбутню виставу кожній матері, адже саме ненька є найголовнішою людиною в житті кожного.

Так, Наталія Могилевська зазначила, що її спектакль “Доньки” розповість про найголовніші речі в житті – про те, що важливо для кожного з людей.

Наталія Могилевська заінтригувала шанувальників анонсом майбутньої вистави
Наталія Могилевська заінтригувала шанувальників анонсом майбутньої вистави

Після початку повномасштабної війни українська співачка залишилась в Україні. Зараз знаменитість проживає у своєму будинку під Києвом та займається благодійною та волонтерською діяльністю. Нагадаємо, що деякий час тому мережу сколихнула серія жартів стосовно міні виступів Наталії Могилевської у метро. До демонстрування почуття гумору приєднався і Володимир Дантес.

Так, на особистій сторінці відомого українського шоумена та співака з’явилась ледве не глузлива Історія, яка стосується співу Наталії Могилевської.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.