Максим Галкін українською відповів, чи спілкується з російськими артистами: “Не хочу бути подібним до них”

Російський шоумен і гуморист Максим Галкін вирішив відповісти на питання своєї української прихильниці про те, чи спілкується він з російськими колегами. Подробиці читайте далі в матеріалі.

Зіркове подружжя Максим Галкін і Алла Пугачова з початку повномасштабного вторгнення росії на територію України відразу висловили свою позицію проти війни і підтримали Україну. Артисти виїхали із держави-терористки росії і зараз разом зі своїми дітьми проживають в Ізраїлі.

Нещодавно Максим Галкін в своєму Інстаграм-блозі опублікував відео з концерту гурту “Бі-2” у Тель-Авіві, де він був у глядацькому залі разом з Аллою Пугачовою. Шоумен подякував співакам за чудовий концерт.

Публікація зібрала багато коментарів і на один коментар Галкін вирішив відповісти. Так, українська підписниця шоумена запитала у Галкіна, чому від досі підписаний в соцмережах на російських артистів, які підтримують війну. Мова йде про Баскова, Бабкіну, Поліну Гагаріну та інших зірок.

Саме на цей коментар відповів Галкін. Цікаво, що шоумен відповів українською мовою. Максим запевнив, що давно не спілкується з цими людьми і те, що він на них підписаний, не означає, що він їх підтримує. Галкін запевнив, що просто хоче спостерігати, наскільки глибоко вони впадуть.

 Від мене деякі колеги/друзі відписалися – не хочу бути дріб’язковим і подібним до них. Спостерігаю глибину падіння

, – відповів Галкін.

 Максим Галкін українською відповів, чи спілкується з російськими артистами
Максим Галкін українською відповів, чи спілкується з російськими артистами

Нагадаємо, 16 вересня Міністерство юстиції росії визнало Максима Галкіна іноземним агентом, через те, що він не підтримує війну. Мається на увазі, що шоумен начебто отримує від України якісь кошти за те, що виступає проти дій російської влади.

Максим відреагував на нове “звання” і запевнив, що ніякі гроші він не отримує, бо його совість не продається і не купується.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.