“Вибісили”: Орбакайте послідувала прикладу Пугачової і вийшла на сцену з Ніколаєвим у жовто-блакитних кольорах

Ні донька Алли Пугачової, ні її зірковий колега не висловлювали своєї позиції щодо повномасштабної війни в Україні. Втім, нещодавно артисти з'явились на сцені в кольорах українського прапора

Донька відомої російської співачки Алли Пугачової досі залишається на теренах рідної країни та продовжує будувати там кар’єру. Попри те, що Примадонна публічно виголосила своє негативне ставлення до початої росією повномасштабної війни в Україні, Христина Орбакайте досі не наважуються висловитись за чи проти нападу. Такої самої мовчазної позиції дотримується і її колега Ігор Ніколаєв.

Проте, нещодавно, як зазначило російське видання, дует співаків буквально розлютив росіян своїм виступом на концерті. Так, знаменитості вийшли на сцені у жовто-блакитному вбранні. Христина Орбакайте одягла жовту сукню, а на Ігорі Ніколаєві був синій піджак. Чи було це зроблене навмисно, або це був звичайний збіг – невідомо.

Ігор Ніколаєв та Христина Орбакайте виступили на російському концерті
Ігор Ніколаєв та Христина Орбакайте виступили на російському концерті

Найкумеднішим фактом є те, що виступ російських артистів, які досі публічно не висловили свою позицію, транслювався на одному з найголовніших пропагандистських каналів. До слова, новиною про свій виступ Христина Орбакайте поділилась на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Проте, коментарі під опублікованим дописом донька Алли Пугачової вирішила вимкнути. Ймовірно, Орбакайте підозрювала, що численні підписники-росіяни буквально зацькують її за обране вбрання.

Останній виступ Христини Орбакайте в дуеті з Ігорем Ніколаєвим не залишився поза увагою російських медіа. Так, на сторінці видання Teleprogramma.pro з’явилась новина про те, що дует відомих виконавців розлютив російську авдиторію тим, що нібито дозволив собі з’явитись на сцені у вбранні, яке кольорово складає прапор України.

Христина Орбакайте і так останнім часом викликає безліч питань до своєї персони та позиції. Після того як Алла Пугачова висловилася та емігрувала до Ізраїлю, образивши росіян, старша донька підтримала маму, але, як і раніше, заробляє на вітчизняній сцені, хоч і попит на неї сильно впав

– зазначили журналісти-пропагандисти додавши, що артисти на сцені навмисно встали поруч, аби всі помітили їхній ймовірний натяк.

Схожі статті

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.