Квартири не буде: Оля Полякова та Макс Єжов покинули грузинські “Танці з зірками” – за що пару вигнали з шоу?

Українська співачка цьогоріч взяла участь у зніманні грузинського телепроєкту "Танці з зірками". Нині Оля Полякова разом зі своїм партнером вибула з шоу. У чому причина?

У сьомому ефірі грузинських “Танців з зірками” Оля Полякова разом зі своїм партнером на паркеті Максом Єжовим покинули відомий телепроєкт. На особистій сторінці відома українська співачка повідомила деталі. Крім того, у мережі стало відомо, чому відома українська пара виявилась “за бортом”.

Полякова вибула з “Танців з зірками”

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм українська артистка Оля Полякова повідомила про те, що танець у крайньому випуску телепроєкту виявився останнім для неї та Єжова виступом. Так, артистка подякувала кожному, хто долучився до створення цього шоу, а також висловила вдячність величезній грузинській та українській авдиторії.

Нагадаємо, що в сьомому випуску грузинських “Танців з зірками” Оля Полякова та Макс Єжов танцювали румбу під пісню грузинського виконавця Анрі Джохадзе, адже саме цей епізод проєкту було присвячено хітам Грузії.

Неймовірно вдячні величезній аудиторії з України та Грузії, яка за нас вболівала і віддавала свої голоси

– прокоментувала Полякова та додала, що бажає учасникам лише найкращого.

Відома українська співачка додала, що участь у зніманні танцювального шоу стала для неї особливою, адже припала на дуже важкий етап життя. Полякова зазначила, що моменти радості та позитиву від участі в грузинських “Танцях з зірками” спіткали її тоді, коли вона навіть уявити не могла, що здатна відчувати щось подібне.

Оля Полякова назвала свою участь у телешоу емоційним підйомом та висловила своє сподівання на те, що кожному телеглядачеві вони зуміли подарувати такі самі емоції. Знаменитість закликала своїх підписників спілкуватись з нею у коментарях та ділитись своїми враженнями від їхніх з Єжовим номерів.

Чому Полякова вибула з “Танців з зірками”?

За останній виступ українська співачка та її партнер Максим Єжов отримали занадто низькі бали. Це опустило їхню пару на передостаннє місце в загальному рейтингу учасників. Так, через те, що артисти зайняли останні позиції турнірної таблиці, вони були змушені покинути телепроєкт. Нагадаємо, що у разі перемоги на грузинському шоу Оля Полякова обіцяла подарувати квартиру в Тбілісі сім’ї, постраждалій від повномасштабної війни.

Популярне

Схожі статті

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".