Аніта Луценко зі “Зважені та щасливі” зізналася, що цілий рік не була вдома: “Це просто якесь чудо трапилось”

Відома українська телеведуча і тренер шоу "Зважені та щасливі" Аніта Луценко розповіла про річницю відсутності вдома. Зірці пощастило покинути Україну до війни.

Аніта Луценко разом зі своєю дочкою Мією обживається в Великобританії, але залишатися там назавжди не думала від самого початку свого перебування в цій країні. Вона впевнено заявила, що повернеться в Україну після перемоги і буде прикладати зусилля до відбудови батьківщини.

В своєму Інстаграм-блозі Аніта Луценко зізналася, що цілий рік не була вдома. Спортсменка виклала фото з відпочинку в Таїланді і розповіла про річницю відсутності в Києві:

З дев’ятнадцяти років я проводила кожну зиму (більшу частину). Минулий рік не став виключенням. Їхавши з Мією в готель в машині з однією валізою на двох — як зараз пам’ятаю, промайнуло в голові “Надовго”

Аніта Луценко зі Зважені та щасливі зізналася, що цілий рік не була вдома
Аніта Луценко зі Зважені та щасливі зізналася, що цілий рік не була вдома

Зірка шоу “Зважені та щасливі” брала зворотній квиток додому на 18 чи 20 лютого, мала багато планів у Києві, але через те, що було багато застерігань і деякі рейси Аніта відмітила, що їй дуже пощастило не тікати з дочкою під сиренами і вона не уявляє, що пережили мільйони українців після 24 лютого 2022 року в спробах врятуватися:

Так, мені не довелося з дитиною тікати під сирени на переповнених потягах і прострілюваних дорогах від війни, чесно, я просто не уявляю, що всі пережили. Немає слів. Я співчуваю кожному

, – поділилась Луценко.

Знаходячись в безпеці, вона намагалася допомогти всім чим може тим, хто в небезпеці. Вона і не тікала від війни, тому що так вийшло, що знаходилася на той момент за кордоном, але і не схопила дитину та не бігла назад назустріч небезпеці.

Для мене, це просто якесь чудо трапилось. Тож рік не вдома. Хто б міг подумати. Так багато всього змінилось

, – написала Аніта.

Знаменитість запропонувала прихильникам в коментарях оцінити від 1 до 10 наскільки змінилося їх життя і стан та своє оцінила на 8 балів.

Схожі статті

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.