Брежнєва підігріла чутки про розлучення з Меладзе, з’явившись на публіці без обручки – викинула символ кохання

Відома співачка продовжує натякати на ймовірне розлучення з продюсером Костянтином Меладзе. Цього разу шанувальники помітили відсутність весільної обручки на пальці співачки

Після початку повномасштабної війни відома співачка Віра Брежнєва, як і багато інших українських зірок, перетворила свій особистий блог у соціальній мережі Інстаграм на інформаційну стрічку. Так, майже всі дописи артистки були і є пов’язані з війною в Україні. Про особисте життя Брежнєва вирішила мовчати, проте шанувальники серйозно занепокоїлись тим, що співачка могла покинути свого чоловіка.

Брежнєва підігріла чутки про розлучення

Хоча офіційних коментарів українська співачка не дає, шанувальники продовжують будувати теорії стосовно її особистого життя. Більш того, будувати ці теорії набагато простіше, коли дають підґрунтя. Останнім часом Віра Брежнєва все частіше з’являється на публіці без обручки, а про свого чоловіка й зовсім мовчить. Декілька останніх селфі артистки, які вона публікувала в Інстаграм-Історіях, зацікавили фанатів.

На опублікованому кадрі на пальці Брежнєвої відсутня обручка
На опублікованому кадрі на пальці Брежнєвої відсутня обручка

Знаменитість ймовірно сфотографувалась у торговому центрі, а на ній був одяг у кольорах українського прапора. Попри щиру усмішку та яскраве вбрання, шанувальники звернули увагу не на ці милі деталі. Куди цікавіше виявилось те, що на правій руці знаменитості немає весільної каблучки.

Пізніше Віра Брежнєва також публікувала фотографію з музею. Не важко вгадати, що на цьому кадрі на руці співачки також неможливо знайти обручку. З урахуванням таких неоднозначних натяків, чимало шанувальників майже впевнені – стосункам відомої зіркової пари прийшов кінець.

Віра Брежнєва у музеї без обручки на пальці
Віра Брежнєва у музеї без обручки на пальці

Нагадаємо, що не менш цікавим моментом виявився той факт, що востаннє, коли артистка говорила про свого офіційного чоловіка, вона назвала його всього лиш своїм продюсером. Так, наприкінці листопада у своїх соціальних мережах зірка подякувала “композитору та продюсеру”, завдяки якому може спілкуватись зі своїми фанатами через пісні.

Варто зазначити, що розлучення офіційно не коментують ні українська співачка, ні її офіційний чоловік Костянтин Меладзе. Основною ймовірною причиною розлучення багато шанувальників називають розбіжності політичних поглядів.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.