Вся нерухомість Ані Лорак: де облаштувалась і живе приспівуючи колишня дружина Мурата Налчаджиоглу

Відома співачка Ані Лорак за більш ніж 20 років співочої кар'єри встигла обзавестись купою нерухомості. Артистка має житло в Україні та в росії.

Відома співачка Ані Лорак, яка мовчить про війну, гарно заробляє, тож має змогу скуповувати нерухомість. Артистка вже встигла обзавестись житлом в Україні і в росії, де вона живе з 2014 року.

Перша квартира в Києві

Вся нерухомість Ані Лорак: квартира на Хрещатику
Вся нерухомість Ані Лорак: квартира на Хрещатику

Свою першу квартиру Ані Лорак купила, коли їй було 25 років. Співачка обрала двокімнатні апартаменти в самому центрі столиці – на Хрещатику. Тоді Лорак взяла кредит на покупку житла, однак швидко його виплатила, адже її кар’єра стрімко розвивалась. Там співачка жила до 2010 року. Розширити апартаменти співачка вирішила після одруження з Муратом Налчаджиоглу. Подружжя почали планувати поповнення, тож замислились над збільшенням площі.

Друга квартира в Києві в елітному ЖК

Вся нерухомість Ані Лорак: пентхаус в Києві
Вся нерухомість Ані Лорак: пентхаус в Києві

Друга квартира Ані Лорак знаходиться теж майже в центрі столиці. Співачка обрала розкішний дворівневий пентхаус на  24 поверсі багатоповерхівки з виходом на терасу. Площа квартири склада аж 300 квадратних метрів. Для облаштування нового житла Ані Лорак запросила кращих дизайнерів і архітекторів. Тож квартира дійсно вийшла розкішною.

Заміський котедж

Вся нерухомість Ані Лорак: заміський будинок
Вся нерухомість Ані Лорак: заміський будинок

Окрім квартир в центрі столиці Ані Лорак вирішила придбати і заміський будинок під Києвом. Маєток Лорак окрім звичайних кімнат має в собі студію звукозапису, домашній кінотеатр і великий двір з басейном.

Дім на колесах

Вся нерухомість Ані Лорак: дім на колесах
Вся нерухомість Ані Лорак: дім на колесах

Оскільки Ані Лорак часто їздить в гастрольні тури, вона вирішила для зручності придбати автобус – дім на колесах. В автобусі є спальня зі зручним ліжком, душ і кухня.

Квартира в москві

З 2014 року Ані Лорак живе і працює в росії. Там співачка встигла обзавестись і нерухомістю, а саме квартирою в Москві.

Будинок у підмосков’ї

Вся нерухомість Ані Лорак: будинок у підмосков'ї
Вся нерухомість Ані Лорак: будинок у підмосков’ї

Останні роки Ані Лорак живе разом з донькою в елітному котеджному містечку у підмосков’ї, де живе багато зірок та інші заможні люди. Ціни на житло там стартують від 22 мільйонів гривень.

Схожі статті

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.