Мурат Налчаджиоглу не може забути Ані Лорак: заручився з іншою, а на безіменному пальці все ще стара обручка

Колишній чоловік скандально відомої співачки Ані Лорак на нових опублікованих кадрах показав обручку на безіменному пальці. Шанувальники звернули увагу на цю деталь

Ані Лорак та Мурат Налчаджиоглу мали фантастичну та романтичну історію знайомства, яка, попри все, тривала не так довго, як би всім хотілось. Знаменитості мають спільну доньку, проте разом вже давно не живуть. Нещодавно стало відомо про те, що Налчаджиоглу зробив пропозицію своїй новій обраниці – Лілії з України. Проте, шанувальники помітили деталь, яка багатьом не дає спокою.

Обручка на пальці Мурата Налчаджиоглу

Український бізнесмен і колишній чоловік одіозної співачки Ані Лорак часто ділиться зі своїми шанувальниками фотографіями та кумедними відео на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Так, цього разу знаменитість вирішив показати кадри разом зі своєю нареченою Лілією, проте підписники звернули увагу на зовсім іншу річ.

Підписники помітили татуювання обручки на безіменному пальці Мурата Налчаджиоглу 
Підписники помітили татуювання обручки на безіменному пальці Мурата Налчаджиоглу

В опублікованому відео закохані створили цікавий сценарій для реклами водорозчинних вітамінів. Так, Мурат Налчаджиоглу нарізав апельсини, аби приготувати фреш, що збагачений великою кількістю вітаміну С. Його кохана підійшла до свого майбутнього чоловіка та поцікавилась, що він робить та навіщо виконує зайву роботу, якщо збагатити організм вітамінами можна набагато простіше.

Втім, один із шанувальників схоже обдарований особливою уважністю, адже помітив те, на що всі ледве не закривали очі. Підписник поцікавився у коментарях, що означає татуювання на безіменному пальці руки Мурата Налчаджиоглу. Так, на вказаному пальці в колишнього чоловіка набито кільце. Підписник турка поцікавився, чи не залишив він тату на згадку про колишню дружину.

Коментар під нещодавно опублікованим відео Мурата Налчаджиоглу з новою коханою
Коментар під нещодавно опублікованим відео Мурата Налчаджиоглу з новою коханою

Нагадаємо, що Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу дуже давно познайомились – тоді артистка приїхала до Туреччини у відпустку. Одружили колишні закохані 2009 року, а 2011 у пари народилась єдина спільна донька Софія. Про розлучення відомої пари стало відомо 2019 року. Ще через декілька років шанувальники дізнались, що Мурат Налчаджиоглу тепер зустрічається з Лілією Реус.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.