Пономарьов разом із Дзідзьо вирішили поїхати за кордон на свята: Віктор Павлік теж хоче, але його не кличуть

Один із найвідоміших співаків України повідомив про те, що незабаром зустрінеться зі своїми колегами за кордоном. Що артисти робитимуть у Празі та чому не взяли з собою Віктора Павліка?

Відомий український співак Олександр Пономарьов повідомив про те, що незабаром виступить у чеському місті Прага разом з іншими своїми колегами. На особистій сторінці знаменитості в соціальній мережі Інстаграм з’явились подробиці, а також перша реакція публіки.

Олександр Пономарьов у Чехії

Український артист оголосив про проведення різдвяного концерту в Празі та запросив своїх шанувальників відвідати захід. Так, в особистому блозі знаменитості з’явився допис, у якому він та його колеги, що виступатимуть з ним на одній сцені, запросили кожного українця, який має змогу, відвідати виступ. Пономарьов зазначив, що 17 грудня, вже за декілька днів, у Чехії відбудеться благодійний концерт і різдвяна вечеря.

Олександр Пономарьов запросив шанувальників на різдвяний концерт у Празі
Олександр Пономарьов запросив шанувальників на різдвяний концерт у Празі

На концерті виступатимуть, крім Олександра Пономарьова, Оля Цибульська та Михайло Хома, який також відомий під сценічним псевдонімом Дзідзьо. Ведучим різдвяного заходу виступить відомий український шоумен Юрій Горбунов. Крім того, ведучий заходу пообіцяв здивувати присутніх. Так, українські зірки не змогли залишити своїх шанувальників без “родзинки” та пообіцяли показати справжнього Святого Миколая. Ним виявиться таємний зірковий гість, про якого поки що нічого невідомо.

Хоча на цьому концерті виступатимуть одні з найвідоміших українських артистів сучасності, чомусь на святі буде відсутній Віктор Павлік. До слова, артист поставив “вподобайку” під публікацією свого колеги Олександра Пономарьова, проте на святі шанувальники не побачать легендарного співака. Втім, можна припустити, що таємним зірковим гостем виявиться саме Віктор Павлік.

Віктор Павлік вподобав останній допис Пономарьова, проте на концерті його не буде
Віктор Павлік вподобав останній допис Пономарьова, проте на концерті його не буде

У коментарях під новою публікацією Олександра Пономарьова підписники залишили коментарі. Шанувальники надіслали артистові емоджі сердечок і залишили чимало теплих слів та побажань, а також зазначили, що вже дуже чекають на концерт. Крім того, один із підписників зазначив, що Різдво у Празі – це справжня казка.

Популярне

Схожі статті

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.

Якщо у вас є компот і манка, приготуйте цей смачнющий десерт за копійки: без духовки, желатину і вершків

Спробувавши цей десерт, ніхто не повірить, що він приготовлений всього з двох інгредієнтів і коштує буквально копійки. Фруктовий мус виходить дуже ніжним, має кремову структуру і приємний смак.