За них народжували інші жінки: Ірина Білик, Алла Пугачова та інші зірки, які заплатили сурогатним матерям

Тренд на сурогатне материнство серед знаменитостей зростає. Це недешева послуга, але зірки можуть її собі дозволити і стати батьками, не народжуючи.

Серед українських та світових зірок є відомі жінки, які стали мамами, не народжуючи. Замість них це робили сурогатні матері.

Ірина Білик

Відома українська співачка Ірина Білик має двох синів від різних чоловіків. Свого старшого сина Гліба вона народила сама у шлюбі з моделлю Андрієм Оверчуком, а молодший Табріз з’явився на світ завдяки сурогатному материнству, коли артистка була заміжня за Асланом Ахмадовим.

Молодшого сина Ірини Білик народила сурогатна матір
Молодшого сина Ірини Білик народила сурогатна матір

Ірина розповідала в інтерв’ю, що хотіла сама народжувати, але лікарі її попередили про ризики по здоров’ю, у неї міг повторитися сценарій Жанни Фріске, яка померла від раку головного мозку. Хворобу у співачки знайшли після того, як вона народила сина, скориставшись послугою ЕКО. Білик вирішила не ризикувати.

Алла Пугачова

Примадонна Алла Пугачова та її чоловік Максим Галкін в 2013 році стали батьками двійнят Лізи і Гаррі, яких народила сурогатна мама. Для запліднення використовувалася яйцеклітина співачки, заморожена багато років назад, коли вона вже була разом з Галкіним.

Лізу і Гаррі Галкіних народила сурогатна матір
Лізу і Гаррі Галкіних народила сурогатна матір

Не зважаючи на такий немолодий вік, Алла Борисівна в інтерв’ю заявляла, що не просто хотіла, але й могла сама народити:

Ось такий у мене організм

, – хвалилася Примадонна.

Ніколь Кідман

Американська актриса Ніколь Кідман мріяла стати мамою, але здоров’я не дозволяло. Через це вона зважилася на сурогатне материнство і на світ з’явилася її дочка Фейт.

Ніколь Кідман скористалася сурогатним материнством
Ніколь Кідман скористалася сурогатним материнством

Також тренд на сурогатне материнство підтримують зіркові холостяки. Так народилися діти у Сергія Лазарєва, Філіпа Кіркорова, які стали батьками не в стосунках з жінками.

Популярне

Схожі статті

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?