Алла Пугачова обірвала останні зв’язки з рф: на батьківщині чекати на Примадонну та Максима Галкіна не варто

Алла Пугачова давно перебралась разом із дітьми до Тель-Авіву, а нещодавно до неї доєднався і її зірковий чоловік. Схоже, що артистів вже не варто чекати вдома – вони не повернуться

Відома російська співачка, Примадонна та легенда російської естради продовжує відхрещуватись від своєї рідної країни. Так, нещодавно стало відомо, що артистка зробила останній крок – закрила єдину бізнес-компанію, що працювала в росії. Так, у мережі почалась чергова хвиля обговорень дій Алли Пугачової.

У рф закрили весь бізнес Алли Пугачової

Після початку повномасштабного вторгнення росії на територію України відома російська співачка стала однією з небагатьох знаменитостей, які засудили початок великої війни. Артистка висловила свій протест та не втомлювалась говорити про позицію проти кремлівського режиму. Звісно, така поведінка артистки викликала негативну реакцію російської влади та багатьох росіян.

Нині легендарну російську співачку намагаються позбавити не лише можливості творити та співати для росіян, але і вести бізнес у своїй рідній країні. Так, у засобах масової інформації почала розповсюджуватись новина про те, що остання компанія Примадонни, що працювала на російських теренах, тепер не функціонує. Зокрема, телеграм-канал Mash повідомив про те, що московська податкова служба закрила фірму “АБП”.

Алла Пугачова обірвала зв'язки з росією
Алла Пугачова обірвала зв’язки з росією

Ця компанія була відкрита ще 2010 року. У мережі зазначили, що за допомогою фірми знаменитість займалась організацією та проведенням виступів і концертів, а також займалась комерцією – продажем речей та сувенірів власного виробництва.

Після того, як Алла Пугачова вирішила переїхати до Ізраїлю, компанія припинила свою діяльність з об’єктивних причин. Так, наприкінці жовтня 2022 року у державних органах російської столиці з’явилась заява про банкрутство фірми “АБП”. Після ретельної перевірки податкова служба закрила компанію, а її діяльність було офіційно завершено.

Нагадаємо, що на батьківщині Алла Пугачова та її зірковий чоловік Максим Галкін буквально стали персонами нон грата. Так, професійній діяльності гумориста заважало його визнання так званим “іноагентом”. Крім того, Галкіну “перекрили повітря” на російському телебаченні. Алла Пугачова вирішила підтримати коханого та самостійно почала завершувати діяльність у росії.

Схожі статті

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.