Ігоря Ніколаєва застукали на ніжному спілкуванні з іншою: що скаже Проскурякова

Чутки про розлучення композитора Ігоря Ніколаєва з дружиною Юлією Проскуряковою розповсюджуються постійно. Та, певно, співачка заплющує очі на маленькі капості чоловіка, тому шлюб і тримається так довго.

Мережею ширяться світлини, де 62-річний Ніколаєв ніжно притискає до себе блондинку. Музикант запевнив, що, мовляв, вони з Люсею Чеботіною таким чином готують у студії сюрприз для шанувальників на Новий рік. Але навіщо ж так близько притискатися? Адже дружині не зовсім приємно споглядати за обіймами благовірного.

Цьогоріч Юрій Ніколаєв підготував новорічний дует не з дружиною

За всі 12 років спільного життя з легендою естради Юлії довелося витерпіти чимало образ. Спочатку її всі порівнювали з попередньою дружиною Ігоря Наташею Корольовою, потім хейтили за надмірну вагу. Тепер Ніколаєв хвалиться новорічною обкладинкою з іншою, на якій не знайшлося місця коханій дружині.

А оскільки маестро натякнув, що сюрприз буде не один, шанувальники, перебуваючи у стані шоку, засипали знаменитість питаннями:

“А де ж Юля?”

“А Проскурякова виступатиме чи ні?”

“Чи буде дует із дружиною, як минулого Нового року?”

Розлучення чи фейк?

Подружжя живе разом 12 років і ростить 7-річну донечку Вероніку. Жодних скандалів за цей час між Юлією і Ігорем не було зафіксовано. Ніколаєв займається музикою, дружина знімається в кіно. Тож на взаємні звинувачення і підозри часу не залишається.

Виявляється, Проскурякова має диплом режисера, але поки що виступила як акторка, отримавши головну роль у стрічці “Сльози осушить вітер”. За час знімання група настільки зблизилася, що розставатися по завершенні роботи було дуже тяжко.

Коли Юля з чоловіком виходять на сцену разом і співають дуетом, це обов’язково буде пісня, що стосується родинних цінностей. Та фоловери не особливо вірять у щирість їхніх почуттів. Ледь не після кожного виступу лунають гнівні коментарі, що пара майже не взаємодіяла на сцені й складалося враження, начебто поруч стоять зовсім чужі люди. Шанувальники зірок відчувають, що невдовзі може статися розлучення. Що ж, поживемо – побачимо.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.