“Дива не буде – буде бумеранг”: Ані Лорак зізналась, що вірить у чудо, а їй вкотре “прилетіло” від українців

Скандально відома російська співачка українського походження вкотре зганьбилась у мережі. Ані Лорак продовжує вести блог, як ні в чому не бувало, але українці нагадують їй про війну в рідній країні

Колись популярна в Україні співачка Ані Лорак останнім часом опускається в очах українців все більше й більше. Так, знаменитість продовжує замовчувати події у рідній країні, а, замість того, аби привертати увагу громадськості до війни в Україні, виступає на російській сцені та зізнається росіянам у коханні. Цього разу зірка виклала неоднозначний допис про новорічні чудеса, але українці нагадали Кароліні, що цьогоріч у диво вдається вірити не кожному.

Ані Лорак про новорічне диво

На особистій сторінці відомої співачки Кароліни Куєк (Ані Лорак) у соціальній мережі Інстаграм з’явилась нова публікація. Зірка сфотографувалась на фоні засніженого лісу в зимовому одягу, на підборах та з чорними окулярами на очах. В описі до нового допису Ані Лорак зазначила, що під Новий рік їй, ніби дитині, хочеться повірити у дива. Публіка негативно поставилась до такого “життєствердного” допису артистки.

Ані Лорак опублікувала нову фотографію на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм
Ані Лорак опублікувала нову фотографію на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм

Українці поспішили нагадати Кароліні Куєк у коментарях, що насправді у її рідній країні триває кровопролитна війна, а кожного дня помирають люди. Так, користувачі мережі наголосили на тому, що, поки вона позує на камеру на фоні лісу, мільйони українців змушені спускатись під землю, аби врятуватись від обстрілів.

Деякі з підписників висловлювались на адресу Ані Лорак більш радикально, проте інші користувачі дотримувались спокійної позиції та просто наголошували на тому, що мовчати про такі страшні події в рідній країні більше неможливо. Відома співачка вкотре проігнорувала численні коментарі у свій бік та продовжила дотримуватись мовчазної позиції.

Коментарі під новим дописом скандально відомої російської співачки Ані Лорак
Коментарі під новим дописом скандально відомої російської співачки Ані Лорак

Нагадаємо, що з самого початку повномасштабної війни Ані Лорак мовчала про те, що відбувається на території України. Більш того, зірка навіть тимчасово видалила особисту сторінку в Інстаграмі, адже не впоралась із хвилею хейту від українців. Нещодавно артистка виступила на російській сцені. Чимало українців розцінили це як зроблений артисткою вибір – здається, Ані Лорак остаточно вирішила, що є саме російською співачкою.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.