“Вдома вже нестерпно”: 28-річна дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова пожалілась на побутові труднощі

Молода дружина відомого українського співака на особистій сторінці розмістила серію Історій, у яких пожалілась на домашні труднощі. Про що йде мова та чому Репяховій нестерпно бути вдома?

Катерина Репяхова та Віктор Павлік відносно нещодавно почали своє сімейне життя, а нині виховують сина, якому цього червня виповнився рік. Проте, виявилось, що в родині Павліка не все так добре, як могло б бути. Причиною цьому стали обстріли української столиці, а також відсутність електропостачання. Про це на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм розповіла Катерина Репяхова.

Дружина Павліка розповіла про труднощі

Так, сьогодні в особистому блозі коханої відомого українського музиканта з’явилась серія Історій, у яких Катерина Репяхова виходить на зв’язок зі своєю авдиторією. Так, зірка деякий час не з’являлась у мережі, адже у Києві сьогодні було “гаряче”. Так, відсутність світла вплинула на те, що блогерка мало розповідала про те, що відбувалось з нею сьогодні.

Втім, пізніше дружина українського співака Віктора Павліка вийшла на зв’язок зі своїми шанувальниками. У мережі Катерина Репяхова показала кадри, які зняла в автомобілі, поки їхала у невідомому напрямку. Так, у підписі до опублікованого відео знаменитість зазначила, що сидіти вдома виявилось нестерпним завданням, тому вони, ймовірно лише з чоловіком та сином, вирушили у міні подорож лівим берегом Києва.

Історія Катерини Репяхової в Інстаграм
Історія Катерини Репяхової в Інстаграм

На опублікованих українською блогеркою кадрах видно, що українська столиця майже повністю темна, а єдине джерело світла – це автомобільні фари. Далі Катерина Репяхова показала їхнього з Віктором Павліком сина Михайла, який сидів на руках у мами та уважно спостерігав за тим, що відбувається навколо нього. Знаменитість щемливо підписала кадри, зазначивши, що маленький Михайло, на жаль, є дитиною війни.

Катерина Репяхова з сином від Віктора Павліка Михайлом
Катерина Репяхова з сином від Віктора Павліка Михайлом

Врешті дружина відомого українського співака зазначила, що сподівається, що до ранку електро- та водопостачання в українській столиці буде відновлено. Острах того, що ситуація може затягнутись, спричинена тим, що Катерина Репяхова почула від консьєржки, що в їхньому будинку води, мовляв, не буде довго.

Одна з останніх Історій Катерини Репяхової в Інстаграм
Одна з останніх Історій Катерини Репяхової в Інстаграм

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.