Скромниця Христина Соловій вбралася не дуже скромно: про що підопічна Вакарчука співає в новому хіті

Христині Соловій вже 29 років. Але зважаючи на її тендітність, дівчина виглядає немов 11-класниця. От і у новому кліпі на композицію "Юність" співачка зуміла повернути шанувальників у далекі шкільні роки, застосувавши всі юнацькі атрибути.

Кліп вийшов начебто і без особливо відвертих сцен, але з натяками на дуже особисте. Партнером Христини виступив брутальний і скандальний Сергій Жадан, який, вбравшись у шкірянку, возить юнку на мотоциклі, ніжно торкається її розпущеного волосся і намагається поцілувати.

Сергій Жадан у кліпі Юність катав Христину Соловій на мотоциклі

Соловій ідеально вписалася в роль 17-річної дівчини з її фантазіями, мріями і легким сумом. В деяких кадрах ми бачимо, як шовкова блузка повільно сповзає з плеча дівчини або промайнуть коліна. Але в цілому все виглядає дуже романтично і цнотливо.

Прем’єру кліпу довелося змістити на годину через оголошену повітряну тривогу. Та підписники дочекалися і відразу ж почали ділитися захопленими враженнями:

“Картинки для еротичних снів”.

“Просто ніжна, гарна, бомбезна пісня, яка в мене вже на дзвінку”.

“Вогонь!”

“Це щось новеньке, як для твого стилю”.

“Вау!”

Чому саме Жадан?

На обкладинці фаворитка Святослава Вакарчука сидить боком, вбрана у коротенький топ, фітнес-шорти і чуттєво позирає в камеру. В іншій локації дівчина сідає на мотоцикл до коханого, сміливо закидаючи босі ніжки йому на коліна. А є сцени, в яких Сергій і Христина несміливо наближаються один до одного, обнімаються і торкаються губами.

Раніше Соловій вже співпрацювала з Жаданом, щоправда, не настільки близько, як зараз. Торік артистка робила кавер треку “Я помру від застуди”, слова до якого написав Сергій. Ще тоді вони дійшли згоди, що мають зробити щось спільне. І ось цей час настав.

Христина Соловій і Сергій Жадан зіграли в кохання

Пара чудово перевтілилася у закоханих юнаків. Христя, здається, ще не встигла вийти з цього віку в реалі. А якщо уважно почитати твори поета, то можна знайти чимало відсилань до юності душі.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.