На Євробачення-2023 поїде гурт TVORCHI: що відомо, про молодих виконавців і чим вони зачепили публіку

17 грудня в Україні відбувся національний відбір на конкурс Євробачення-2023. За результатом голосування суддів та глядачів переможцями стали молодіжний електронний гурт TVORCHI.

Саме гурт TVORCHI представить Україну на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення, який у 2023 році пройде у Великій Британії. Молодіжний електронний гурт вже не вперше брав участь у національному відборі, але саме у цьому році хлопці здобули перемогу з піснею “Heart of Steel”.

TVORCHI отримали 9 балів від журі та 10 максимальних балів від глядачів, що дало їм однозначну перемогу у національному відборі.

Що відомо про гурт TVORCHI

Євробачення-2023: що відомо про гурт TVORCHI
Євробачення-2023: що відомо про гурт TVORCHI

Гурт TVORCHI складається із музиканта Андрія Гуцуляка і вокаліста Джеффрі Кенні. Гурт зародився у 2018 році у Тернополі. Саме там Андрій і нігерієць Джеффрі навчалися у місцевому ВНЗ на фармацевтів.

Зараз гурт TVORCHI має 4 студійних альбомів і здобули популярність. Талан музикантів був відмічений престижними українськими преміями: у 2021 та 2022 році TVORCHI стали переможцями премії YUNA.

Гурт досить швидко набрав популярності в Україні. Музиканти роблять цікаву і нову музику. Співає гурт англійською і українською мовами. Варто додати, що Джеффрі, хоть і родом з Нігерії, співає українською мовою майже без акценту.

Євробачення-2023: що відомо про гурт TVORCHI
Євробачення-2023: що відомо про гурт TVORCHI

Про що пісня “Heart of Steel”, з якою TVORCHI поїдуть на Євробачення

Пісня “Heart of Steel”, з якою TVORCHI поїдуть на Євробачення, про людей, які стикаються з важкими ситуаціями, але йдуть вперед з посмішкою на обличчі. За словами виконавців, саме такими вони бачать зараз українців.

Іноді треба відпустити

Іноді потрібно відвести погляд

А іноді ти просто маєш знати

Коли підняти середній палець вгору

, – співає у пісні гурт TVORCHI.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.