Приходько зізналась, чому переможці Нацвідбору не візьмуть перше місце на Євробаченні-2023: “Чекає 15 місце”

Нещодавно в Україні пройшов національний відбір виконавця, який представлятиме Україну на Євробаченні. Так, переможця обрано, проте не всі задоволені результатом

Минулих вихідних в Україні пройшов національний відбір виконавця на Євробачення-2023. Учасники сумлінно боролись за право поїхати представляти рідну країну до Великобританії, втім публіка розділилась на декілька таборів. Хтось вважає, що зроблено неправильний вибір, а інші цим часом захищають гурт TVORCHI, який переміг у Нацвідборі.

Відома українська співачка, громадська та політична діячка Анастасія Приходько належить до першої групи людей. Так, артистка незадоволена вибором виконавця, на чому поспішила наголосити на особистій сторінці в соціальній мережі Фейсбук. Публіка відреагувала на заяви знаменитості.

Гурт TVORCHI став переможцем цьогорічного українського Нацвідбору
Гурт TVORCHI став переможцем цьогорічного українського Нацвідбору

Анастасія Приходько про переможця Нацвідбору

Минулого місяця українська знаменитість припустила, що ймовірно переможцем Нацвідбору на Євробачення-2023 стане тернопільський гурт TVORCHI, а тепер заявляє, що їй шкода виконавців, адже вони не зможуть взяти перше місце. Артистка заявила, що вона прогнозує гурту TVORCHI 15 місце.

В особистому блозі знаменитість назвала себе Вангою, адже їй вдалось заздалегідь передбачити переможця Нацвідбору. Втім, перемоги на Євробаченні-2023 Анастасія Приходько гурту TVORCHI не пророкує.

Не питайте, звідки я це знаю, просто аналізую. Ох ці загравання з Європою

– зазначила артистка.

Анастасія Приходько невтішно висловилась на адресу переможців національного відбору на Євробачення-2023
Анастасія Приходько невтішно висловилась на адресу переможців національного відбору на Євробачення-2023

У коментарях публіка також поділилась на два табори. Доки одні обурились через заяву Приходько та почали захищати переможця українського Нацвідбору, інші погодились з артисткою.

Що кажуть букмекери

Поки Анастасія Приходько робить власні висновки, світові букмекери також намагаються скласти приблизний прогноз. На офіційному сайті пісенного конкурсу представлена таблиця, у якій Україна з великим відривом займає перше місце. Друге місце посідає Італія, а бронзу “забрала” Швеція. Втім, важливий фактор полягає в тому, що поки що лише Україна визначилась з виконавцем, який представлятиме країну.

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.