Віктор Павлік боїться, що 28-річна дружина здасть його в будинок престарілих: “Будеш мені робити нерви”

Відомий український співак Віктор Павлік зізнався, що боїться того, щоб молода дружина не здала його в будинок престарілих. Артист одружений з жінкою, молодшою від нього на 28 років.

Віктор Павлік в 2020 році одружився на блогерці Катерині Репяховій, яка також його концертна директор. Роман пари бурхливо обговорювали користувачі Мережі, тому що вони почали відносини, коли співак був в шлюбі з іншою жінкою, але пара витримала критику і не зважає на хейтерів.

Зараз під час війни в Україні Віктор Павлік їздить з благодійними концертами, на яких його іноді супроводжує дружина. На цей раз вони розважали жителів будинку престарілих, а по дорозі додому між зірковим подружжям стався такий діалог:

Їдемо ми вже назад і Віктор Франкович знаєте що мені каже? Каже, що я його здам в будинок престарілих. Нормально він взагалі про мене думає?

, – поділилася Катя в Інстаграм-блозі.

Віктор Павлік у майці показав, чим підкорив вдвічі молодшу дружину Катю Репяхову
Віктор Павлік боїться, що 28-річна дружина здасть його в будинок престарілих

Павлік перебив дружину і сказав:

В Пущі-Водиці кажуть, що для артистів є. Кожен має свій номер, свою кімнату і що живуть як в Бога за пазухою

Репяхова пожартувала і відповіла чоловіку:

Якщо не будеш мені робити нерви, то будемо жити довго

Віктор Павлік боїться, що 28-річна дружина здасть його в будинок престарілих
Віктор Павлік боїться, що 28-річна дружина здасть його в будинок престарілих

Різниця у віці пари є найчастішою темою, яку обговорюють в Мережі. У них підростає маленький син і хейтери вважають, що Віктор Павлік в своєму віці скоріше дідусь, ніж молодий батько, але Катя Репяхова захищає коханого і відмічає, що її чоловік прекрасно справляється з роллю тата, він дуже люблячий і уважний.

Катя Репяхова заявила, що їй соромно обійняти та поцілувати 59-річного Віктора Павліка
Віктор Павлік боїться, що 28-річна дружина здасть його в будинок престарілих

Нагадаємо, сина Павліка і Репяхової звуть Михайло. Він з’явився на світ у 2021 році. Від минулих шлюбів у співака було троє дітей, але молодший син Павло помер у 2020 році від раку. Артист часто їздить до нього на могилу.

Схожі статті

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.