Аліна Гросу через 9 місяців війни залишила Україну: розійшлася з Полянським і осіла в Голлівуді (ФОТО)

Відома українська співачка Аліна Гросу повідомила підписникам свого Інстаграм-блогу, що залишила Україну і найближчий час буде жити в Сполучених Штатах Америки.

Аліна Гросу популярна з дитинства, зараз вона продовжує творчу кар’єру і розповідає про всі новини свого життя в Інстаграм-блозі. На цей раз співачка привітала маму з днем народження, але на відстані, тому що зараз вона знаходиться не в Україні. Як виявилося, 27-річна зірка виїхала в Сполучені Штати Америки, де збирається вчитися.

Гросу знаходиться в Лос-Анджелесі на підвищенні акторської і вокальної кваліфікації. Артистка відмітила, що продовжить займатися благодійною діяльністю, але зараз частково передала справи батькам:

Хочу, щоб моєю країною і нашими людьми пишалися звідусіль. І де б я не була, хочу залишатися корисною

, – написала Аліна.

Люди сьогодні дуже різко сприймають новини про від’їзди зірок за кордон, Гросу теж розкритикували хейтери, написавши в коментарях, що любити країну на відстані легко. Співачка у свій захист відмітила, що з 24 лютого 2022 року постійно знаходилася в Україні і навіть в перші дні повномасштабної війни не тікала, багато допомагала і вважала, що тут потрібна її особиста присутність, а зараз, щоб продовжувати допомагати, треба продовжити професійний розвиток. Аліна написала, що вона не переїжджає, а тимчасово житиме там, поки навчається.

Аліна Гросу через 9 місяців війни залишила Україну
Аліна Гросу через 9 місяців війни залишила Україну

Ймовірно це допоможе їй відволіктися від розставання з хлопцем-росіянином Романом Полянським. Зірка не підтвердила ці чутки, але натякає прихильникам на особисті проблеми і дякує за підтримку.

Аліна Гросу розповіла про негаразди в особистому житті
Аліна Гросу через 9 місяців війни залишила Україну

Нагадаємо, зараз в Америці знаходиться Влад Яма і його сім’я, який виїхав одразу після початку війни, дружина Тараса Тополі з дітьми, давно переїхали туди Лілія Подкопаєва, Дмитро Ступка, Міка Ньютон.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.