Історії кохання, які почалися зі зради: Сумська і Борисюк, Мірзоян і Матвієнко, Осадча і Горбунов та інші пари

Кажуть, що щастя на чужому нещасті не побудуєш. Втім, зіркові пари з нашої добірки доказують, що це можливо. Чиї стосунки почалися зі зради, читайте далі в матеріалі.

Більшість героїв із нашої добірки вже багато років живуть разом у щасливому шлюбі, хоча їхні стосунки почалися зі зради.

Ольга Сумська і Віталій Борисюк

Сумська і Борисюк 26 років живуть без вінчання
Історії кохання, які почалися зі зради: Сумська і Борисюк

Ольга Сумська і Віталій Борисюк в цьому році відсвяткували 26 років подружнього життя. Їхня історія кохання почалася, як у дешевій мелодрамі. Сумська була одружена з актором Євгеном Паперним, але закохалася в молодого юнака, який прийшов працювати в театр, де працювала і Ольга. Спочатку вони грали любов на сцені, але згодом, не змогли стримувати своїх почуттів і закрутили роман. Не зупинило їх те, що Ольга мала маленьку доньку від офіційного чоловіка і те, що цей чоловік працював разом з ними і був весь час під боком. Але все таємне рано чи пізно стає явним, тож в один день Паперний впіймав свою дружину і її коханця на гарячому. Вся ця історія супроводжувалась гучним скандалом, втім Сумська і Борисюк все ж згодом побудували міцну сім’ю.

Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян

Тоня Матвієнко після довгої розлуки зустрілася з Арсеном Мірзояном
Історії кохання, які почалися зі зради: Матвієнко і Мірзоян

Історія кохання Арсена Мірзояна і Тоні Матвієнко почалася у 2011 році, коли вони обидва приймали участь у вокальному проєкті “Голос країни”. На той момент Арсен був одружений та мав двох синів. Незважаючи на статус сім’янина, Арсен одразу вподобав Тоню, а от дівчина його на початку не злюбила.

Після закінчення “Голосу” Мірзоян і Матвієнко, як учасники телешоу багато гатролювали разом і це їх зблизило. Через деякий час вони почали зустрічатися, але приховували стосунки, адже Арсен ще був одружений. В статусі коханки Тоня була близько 2-х років. Лише у 2013 році Мірзоян наважився розлучитися зі своєю першою дружиною і з того часу Арсен і Тоня перестали так ретельно приховувати свої стосунки.

У 2016 році Матвієнко народила чоловіку доньку, а в 2017 – пара побралася.

Катя Осадча і Юрій Горбунов

Юрій Горбунов показав обличчя Каті Осадчої крупним планом без фотошопу
Історії кохання, які почалися зі зради: Горбунов і Осадча

Історія кохання цієї пари почалася у 2015 році, коли Горбунов і Осадча були співведучими на проєкті “Голос країни”. Вони дуже ретельно приховували свої відносини, адже шоумен був одружений на жінці на ім’я Людмила, з якою прожив у шлюбі цілих 20 років. Втім, Осадча не збиралася бути у статусі коханки, тож Юрій розлучився з дружиною буквально відразу після початку стосунків з Осадчою.

Про свої відносини пара розповіла лише у 2017 році, коли почав виднітися вагітний живіт телеведучої. У цьому ж році закохані побралися.

Надя Дорофєєва і Міша Кацурін

Історія кохання Наді Дорофєєвої і Міші Кацуріна
Історії кохання, які почалися зі зради: Дорофєєва і Кацурін

Стосунки цієї парочки публіка обговорює вже майже рік. Надя Дорофєєва, яка була 7 років одружена з Володимиром Дантесом, зрадила чоловіку з другом сім’ї Михайлом Кацуріним. Так, Надя не лише зрадила власному чоловіку, а й увела чоловіка у кращої подруги. Зараз Дорофєєва і Кацурін запевняють, що щасливі разом. Проте, чи зможе ця пара побудувати міцні стосунки, покаже лише час.

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.