Аліна Гросу розповіла, скільки коштує життя у США: “Тесла за 5000$. Крутони з французького ресторану”

Відома українська співачка Аліна Гросу нещодавно виїхала в Сполучені Штати Америки на тимчасове проживання піднявся навчання. Зірка розповіла, що і скільки там коштує для життя.

Аліна Гросу з 24 лютого 2022 року знаходилася в Україні, волонтерила і займалася благодійністю. На десятий місяць війни співачка доручила благодійні справи батькам, виїхала за кордон, щоб підвищити вокальну і акторську кваліфікацію. Вона зараз знаходиться в Лос-Анджелесі і розповідає в своєму Інстаграм-блозі, як облаштувалася там та у скільки їй обходиться американське життя.

Аліна відмітила, до ціни, які вона приводить – це тільки на необхідне, не для мажорного життя. Перше – це житло. З більш-менш нормальними і придатними до мешкання умовами це коштує від двох тисяч доларів. Ще варіант – знайти, хто здає кімнату і значно зекономити. Друга річ, без якої не обійтися в США, як пише Гросу, це машина. В Лос-Анджелесі немає метро, а місто дуже велике. Орендувати старий Fiat на місяць можна за 750 доларів, далі тільки дорожче:

Далі вже Мустанг 1500$, Тесла за 5000$. Там все не дуже дешево. Мені трішки повезло, я почала в телеграмі шукати наші групи, наших людей, оголошення й надибала компанії від українських хлопців, які мають свій автопарк і здають значно дешевше. Ви також зможете їх знайти

, – розповіла зірка.

Аліна Гросу розповіла, скільки коштує життя у США
Аліна Гросу розповіла, скільки коштує життя у США

На домашній інтернет треба витрачати по 150 доларів в місяць, на поповнення мобільного рахунку – від 40 до 60 доларів. Харчування в США також дороге і шкідливе, Гросу застерігає прихильників не спокушатися на снект, тому шо вони дорогі і калорійні, харчуватися в кафе теж дорого. На тиждень можна закупитися мінімум на 150 доларів, це найнеобхідніше:

Навіть буханка хліба тут коштує 6$, то вже не хліб, то по ціні якісь крутони з французського ресторану

, – поскаржилася Аліна на американські ціни.

Схожі статті

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.