Нова наречена колишнього чоловіка Ані Лорак показала, як спить з ним: в мереживах і з макіяжем (Відео)

Наречена Мурата Налчаджиоглу, колишнього чоловіка української співачки Ані Лорак, показала на відео, в якому вигляді вона спить з майбутнім чоловіком.

Турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу раніше був одружений зі скандально відомою співачкою Ані Лорак, яка проявила себе як зрадниця України та з початку війни 24 лютого 2022 року не висловилася на підтримку рідної країни. Її екс-чоловік в той самий час заявив, що своєю батьківщиною вважає Україну в зараз знаходиться тут, займаючись бізнесом і підіймаючи економіку.

Пара розлучилася в 2019 році після 10 років шлюбу, у них залишилася спільна дочка Софія, яка живе з матір’ю. В 2021 році Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію руки і серця новій обраниці, молодій візажистці Лілії, у якої також є дитина від минулих відносин.

Наречена Мурата Налчаджиоглу
Наречена Мурата Налчаджиоглу

Дівчина прийняла пропозицію стати дружиною турка, вони ще не одружені, але заручені. Мурат займається косметичним бізнесом, в який привів і кохану. Зараз пара записує жартівливі ролики в Інстаграм-блозі для просування продукції.

На цей раз вони по сюжету спали в одному ліжку, але Лілії наснився жах і вона несподівано вскочила, розбудивши чоловіка. Коли він спитав, що сталося, виявилося, що їй наснилося, ніби на планеті зникли всі туші для вій.

Лілія постала в кадрі у мереживній червоній нічній сорочці, з ідеальною зачіскою і макіяжем.

Страшний сон візажиста

, – підписала відео наречена Налчаджиоглу.

Підписники Лілії поставили багато лайків під роликом, відмітивши у коментарях, що вони гарно виглядають разом.

Нагадаємо, причиною розлучення Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу стали його зради співачці з іншими жінками, про які дізнався широкий загал.

Дівчина екс-чоловіка Ані Лорак Мурата виставила напоказ свої форми
Нова наречена колишнього чоловіка Ані Лорак показала, як спить з ним

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.