“Я вже нічого не планую”: Санта Дімопулос зізналась, чи повернеться в Україну після війни – за кордоном краще

Українська співачка висловилась про свої плани стосовно подальшого життя. Так, артистка зазначила, що вже нічого не планує та відповіла, чи розглядає взагалі варіант повернутись жити до України

Відома українська співачка після початку повномасштабного вторгнення переїхала жити за кордон. Нині Санта Дімопулос разом зі своїми двома дітьми мешкає у Франції, проте, зізналась артистка, повернення до України вона все-таки планує. Коли чекати співачку на теренах рідної держави та що Санта взагалі про це говорить?

Дімопулос про повернення до України

На особистій сторінці у соціальній мережі Інстаграм українська співачка час від часу спілкується зі своїми шанувальниками. Так, артистка відповідає на запитання, що особливо цікавлять її авдиторію, а також ділиться цікавими фотографіями зі свого життя. Цього разу шанувальники захотіли дізнатись, чи планує взагалі Санта Дімопулос повертатись до України та коли на неї чекати. Відповідь на це питання з’явилась в Інстаграм-історіях зірки.

Співачка Санта Дімопулос чесно відповіла на запитання шанувальників в особистому Інстаграм-блозі
Співачка Санта Дімопулос чесно відповіла на запитання шанувальників в особистому Інстаграм-блозі

На особистій сторінці знаменитості з’явилось запитання про те, чи планує зірка жити у Києві після перемоги. Так, артистка зазначила, що в неї є непереборне бажання повернутись на рідні землі та жити в Україні, проте останнім часом вона вже нічого не планує наперед і навіть не хоче загадувати. Санта Дімопулос зізналась, що жити вона хоче в країні, де народилась та прожила все життя.

До відповіді на запитання шанувальників Санта Дімопулос додала фотографію, на якій тримає дві невеличкі підвіски з патріотичними підписами. На кадрі дуже добре видно руку артистки, тому вона жартома зазначила, що це фото виклала спеціально для хіромантів.

Українська співачка Санта Дімопулос чесно розповіла, чи планує жити в Україні після війни
Українська співачка Санта Дімопулос чесно розповіла, чи планує жити в Україні після війни

Крім того, шанувальники поцікавились у співачки, коли вона планує приїхати до України. Санта Дімопулос відповіла коротко та зрозуміло: раніше 2023 року вона до рідної країни не повернеться. До цієї відповіді знаменитість додала симпатичну мирну фотографію Києва влітку.

Санта Дімопулос зізналась, коли насправді повернеться до України та показала фотографію мирного літнього Києва
Санта Дімопулос зізналась, коли насправді повернеться до України та показала фотографію мирного літнього Києва

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.