Оля Фреймут вперше за довгий час показала молодшу доньку від продюсера: 5-річна Євдокія росте справжньою леді

Оля Фреймут – не лише відома телеведуча, а й багатодітна мати. Проте своє особисте життя жінка зовсім не виставляє на показ, а сімейні кадри оприлюднює вкрай рідко.

Оля Фреймут запам’яталася публіці в ролі ревізора. Саме вона була тою прискіпливою ведучую, яка відвідувала ресторани та готелі по всій країні і проводила ревізію на чистоту та якість обслуговування. Сподобалась Оля публіці й манерою своєї поведінки. Фреймут завжди була справжньою леді, яка знала всі правила етикету, але при цьому вона ніколи не втрачала почуття гумору.

Директорка школи Леді Ольга Фреймут погано виховала доньку
Оля Фреймут вперше за довгий час показала молодшу доньку від продюсера

У 2016 році телеведуча вперше офіційно вийшла заміж. Її обранцем став генеральний продюсер Нового Каналу Володимир Локотко. Вони одружилися таємно від публіки, без зайвого пафосу: просто розписалися у місцевому РАЦСі. В тому ж році у них народився син Валерій, а через рік на світ появилася дівчинка Євдокія.

Сімейна фотосесія Фреймут та Локотка
Оля Фреймут вперше за довгий час показала молодшу доньку від продюсера

Зараз Ольга Фреймут все рідше з’являється а телеекранах, адже повністю занурена в материнство.

Нещодавно Оля Фреймут у своєму Інстаграм-блозі опублікувала дуже зворушливе відео. В ролику її молодша донька Євдокія розповіда вірш про Святого Миколая на фоні новорічної ялинки. Ольга підкреслила, що відео було зроблене ще рік назад, тож дівчинці на відео 5 років.

Варто відзначити, що Євдокія дуже схожа на свою зіркову маму і росте кмітливою дівчинкою.

Нагадаємо, після початку повномасштабної війни в Україні Оля Фреймут разом з двома маленькими дітьми виїхала до Великобританії. Жінка зізнається, що мріє швидше повернутися додому, але через дітей мусить бути за кордоном.

Також у Ольги є страша донька – 16-річна Злата, її Ольга народила ще в юності, не будучи в шлюбі. Зараз дівчина навчається і живе в США.

Схожі статті

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.