Замучена Надя Дорофєєва розповіла про негаразди у ліжку з Михайлом Кацуріним: “Ми приєдналися до наших друзів”

Сімейне щастя та ідилія у стосунках Наді Дорофєєвої та Михайла Кацуріна тривала недовго. Нещодавно в особистому блозі знаменитість розповіла, що з ними сталось

Відома українська співачка та її колишній чоловік Володимир Дантес навесні цього року сильно здивували своїх шанувальників. Так, артисти оголосили про своє розлучення, а вже незабаром у мережі почали з’являтись перші повідомлення про те, що Надя Дорофєєва почала зустрічатись з Михайлом Кацуріним. Проте, сімейна ідилія між новоспеченими коханими тривала недовго.

Лякатись зарано, адже насправді у стосунках Наді та Михайла все добре, проте деякий час артистам краще не цілуватись, адже нещодавно українська співачка повідомила, що вони з коханим захворіли на грип. Так, подробицями Дорофєєва поділилась в особистому блозі.

Надя Дорофєєва розповіла про хворобу

На особистій сторінці знаменитості в соціальній мережі Інстаграм з’явилась Історія, в якій вона постала з хворобливим виглядом, а поруч із нею у ліжку лежав такий самий змучений Михайло Кацурін. Так, зірка зазначила, що вони доєднались до компанії їхніх хворих друзів, адже з’ясували, що захворіли на грип. Артистка зазначила, що нині у столиці епідемія цієї неприємної хвороби та порадила своїм шанувальникам більше піклуватись про своє здоров’я та не хворіти.

Надя Дорофєєва розповіла про те, що разом зі своїм коханим Михайлом Кацуріним захворіла на грип
Надя Дорофєєва розповіла про те, що разом зі своїм коханим Михайлом Кацуріним захворіла на грип

Нагадаємо, що перші чутки про роман Наді Дорофєєвої та Михайла Кацуріна з’явились ще навесні цьогоріч. Тоді артистів помітили на одній з вулиць Мадриду. На початку квітня відома українська співачка та її колишній друг та нинішній хлопець обіймались прямо в столиці Іспанії. Попри те, що їхня романтична фотографія доволі швидко поширилась просторами Інтернету, закохані не поспішали оголошувати офіційно про свої стосунки.

Тоді шанувальники одразу запідозрили “неладне” та припустили, що Дорофєєва могла піти від Дантеса до Кацуріна. Втім, колишній чоловік української співачки швидко поставив крапку в усіх обговореннях. Тоді Володимир Дантес зазначив, що вони з коханою розійшлись точно не через її почуття до іншого.

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес розлучились навесні цього року
Надя Дорофєєва та Володимир Дантес розлучились навесні цього року

Згодом особисте життя налагодилось не лише у Наді Дорофєєвої, а й у Володимира Дантеса. Він все більше часу почав проводити зі своєю подругою Дашею Кацуріною, а пізніше закохані повідомили, що вони тепер разом. Нині шанувальники часто жартують про те, що “легендарна четвірка” просто помінялась партнерами.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.