“Буду чекати зустрічі”: 46-річний Галкін поставив Пугачову перед фактом, що проведе День закоханих не з нею

Відомий російський гуморист Максим Галкін вже зараз знає, що буде робити на День закоханих 14 лютого 2023 року. В його планах немає романтики з Аллою Пугачовою.

Вже 20 років Максим Галкін і Алла Пугачова разом. З самого початку цих відносин публіка передбачала, скільки вони будуть разом і ніхто не міг подумати, що цей шлюб буде таким міцним і гармонійним. Співачка і гуморист познайомилися в 2001 році на “Слов’янському базарі” з подачі Філіпа Кіркорова, який тоді був чоловіком Примадонни. Вони офіційно ще були одружені, але фактично вже не жили разом і збиралися розходитися.

Коли Пугачова і Галкін випустили кліп на спільну пісню “Будь или не будь”, ЗМІ почали активно обговорювати їх роман, однак до 2008 року вони не давали ніяких коментарів про свої стосунки. В 2011 році закохані скріпили почуття шлюбом, в 2013 році сурогатна матір народила їм двійнят Лізу і Гаррі, а в 2017 році знаменитості повінчалися. Різниця у віці не завадила їм створити міцну сім’ю.

Лізу і Гаррі Галкіних народила сурогатна матір
46-річний Галкін поставив Пугачову перед фактом, що проведе День закоханих не з нею

Не зважаючи на те, що пара показує приклад щирої та гармонійної любові, їх постійно підозрюють в розлученні. Кількість цих домислів збільшилася після переїзду подружжя з росії в Ізраїль, тому що Максим Галкін зараз мало часу проводить з родиною через гастролі в різних країнах світу.

Вже зараз гуморист знає, як проведе День закоханих 14 лютого 2023 року — без Алли Борисівни. В Інстаграм-блозі Галкін анонсував сольний концерт на День Святого Валентина:

Буду чекати зустрічі з вами, дорогі глядачі!

Нагадаємо, причиною переїзду зіркової пари з росії стала їх антивоєнна позиція. Максим Галкін з самого початку російського вторгнення відкрито виступає в підтримку України, а Примадонна його мовчки підтримувала. Своє слово Алла Пугачова сказала, коли її чоловіка визнали іноагентом, після чого вона залишила замок в підмосков’ї і разом з дітьми остаточно поїхала з рф.

Схожі статті

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.

Один раз готую – 7 днів відпочиваю. Усі намагаються дізнатися мій ходовий рецепт: заморожені курячі рулетики

Часто бувають моменти, коли ввечері просто немає часу, щоб приготувати вечерю. Рішення бувають різними, і чудовим варіантом є зробити запас у морозильнику. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.