Український краш Олексій Арестович повідомив про особисту втрату: “Він був одним із найкращих”

В особистому Інстаграм-блозі відомий український політичний і громадський діяч повідомив про особисту втрату. Що відомо про людину, з якою нещодавно попрощався Арестович?

Сьогодні, 22 грудня, Олексій Арестович повідомив сумну новину. Так, відомий український політичний і громадський діяч втратив на фронті свого близького друга. Арестович повідомив деталі трагедії та розповів, де і ким служив його друг, а також, чим займався за мирних часів.

Арестович повідомив про смерть друга

В особистому блозі українського політичного та громадського діяча в Інстаграмі з’явився допис, у якому він повідомив про смерть близького друга. Олексій Арестович розповів, що Олександр Снігуровський був актором київського театру імпровізації “Чорний квадрат”, а також працював шеф-кухарем. Загиблий друг Олексія Арестовича давно жив в Америці, у Каліфорнії, куди переїхав до своєї коханої дружини та сина, проте після початку повномасштабного вторгнення не зміг залишатись осторонь та повернувся до України.

Фотографія загиблого Олександра Снігуровського з особистої сторінки Олексія Арестовича
Фотографія загиблого Олександра Снігуровського з особистої сторінки Олексія Арестовича

У лютому загиблий Олександр Снігуровський зібрав усі свої збереження, закупив на них військове спорядження та вирушив на Батьківщину. Спочатку він був волонтером, але швидко почав служити на фронті. Олексій Арестович пригадав, що його загиблий друг наполегливо навчався та не зупинявся ні перед якими перешкодами.

Під Бахмутом загинув мій друг Олександр Снігуровський. Був актором “Чорного квадрата”, працював шеф-кухарем, давно жив у Каліфорнії, переїхавши туди до сім’ї, але після початку, закупивши на всі накопичені гроші військового спорядження, приїхав сюди волонтером, а потім дуже швидко став солдатом. Наполегливо навчався, десятки разів виходив за лінію, був одним із найкращих розвідників

– зазначив на особистій сторінці Арестович.

Відомий український політичний і громадський діяч Олексій Арестович повідомив, що на фронті загинув його друг
Відомий український політичний і громадський діяч Олексій Арестович повідомив, що на фронті загинув його друг

Крім того, Арестович зазначив, що в Олександра Снігуровського була можливість покинути небезпечну позицію, але він відмовився. На цій же позиції він і помер у важкому бою. В Олександра Снігуровського залишилась кохана дружина та маленький син.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".