Живуть в Києві, але не корінні кияни: де народилися Джамала, Оля Полякова, Сергій Притула, Юрій Горбунов

Герої нашої статті народилися і виросли у невеликих містечках, але вони змогли підкорити столицю і стати одними з найвідоміших людей України.

Місце вашого народження немає ніякого значення, якщо у вас є талант та жага до перемог. Це доводять герої сьогоднішньої статті, які виросли у провінції, але змогли підкорити столицю.

Джамала

Чарівна Джамала підкорила серця українців своїм співом
Живуть в Києві, але не корінні кияни: Джамала

Джамала досягла успіху не лише в Україні, а і прославилася на весь світ після того, як стала переможницею пісенного конкурсу “Євробачення” у 2016 році.

Народилася артистка в Оші, Киргизької області, але згодом сім’я майбутньої зірки переїхала. Своє дитинство і юність Джамала провела в невеликому селі Малоріченське, що під Алуштою.

У 2001 році Джамала вступила в Національну музичну академію, що в Києві з чого і почалась її кар’єра.

Оля Полякова

Єфросініна показала, як Полякова виглядає поза камерами
Живуть в Києві, але не корінні кияни: Оля Полякова

Відома українська співачка Оля Полякова народилася і виросла в невеликому місті Вінниця. Саме там майбутня зірка закінчила музичну школу по класу фортепіано та училище культури і мистецтв. Тільки після закінчення вінницького училища Оля вирішила їхати підкорювати столицю і їй це вдалося.

Юрій Горбунов

Як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, яка програла Каті Осадчій
Живуть в Києві, але не корінні кияни: Юрій Горбунов

Відомий український шоумен, актор і телеведучий Юрій Горбунов народився в маленькому містечку Новий Розділ, що на Львівщині. Свою юність Юрій провів у Івано-Франківську, де і зустрів свою першу дружину Людмилу. Втім, майбутній шоумен вчасно вирішив, що потрібно підкорювати столицю, тож вступив у Київський інститут театрального мистецтва ім. Карпенка-Карого і почав будувати свою акторську кар’єру.

Сергій Притула

Сергій Притула розповів, за які вчинки йому досі соромно
Джамала, Горбунов та інші зірки, які виросли в провінції, але змогли підкорити столицю: Сергій Притула 

Шоумен, актор і громадський діяч Сергій Притула народився і виріс у маленькому місті Збараж, що на Тернопільщині. Сергій закінчив школу з золотою медаллю і вступив в Тернопільської академії народного господарства. Паралельно з навчанням Сергій виступав у КВК і, будучи ще студентом, пройшов кастинг радіоведучого на місцеве радіо.

У 2005 році Сергій Притула вирішив підкорювати нові вершини і переїхав до Києва.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.