Що залишилося після смерті Руслани Писанки: побудувала будинок, але сина народити не встигла

В 2022 році український шоу-бізнес поніс велику втрату, тому що померла талановита і позитивна Руслана Писанка. Після смерті у неї залишився заміський будинок.

Руслана Писанка померла літом 2022 року від агресивної форми раку. Онкологія в її сім’ї була спадковою, вона ж забрала життя її рідного брата і мами. Про захворювання Руслана дізналася майже випадково, коли виїхала з України через війну в Німеччину лікувати ногу після перелому, який отримала, оступившись в кінці вистави і невдало впавши. Це було в лютому 2022 року до повномасштабного російського вторгнення.

Чоловік покійної зірки Ігор Ісаков розповів, що хворобу виявили німецькі лікарі, але Писанка не хотіла привертати увагу до себе і викликати жалість, тому публічно так і не заявила про недугу. Вона підтримувала українців своєю силою духу, була дуже позитивною і не давала приводу запідозрити, що в цей момент бореться за життя. Артистка мужньо боролася, маючи плани на майбутнє і впевненість, що вона повернеться до улюбленої роботи, але здоров’я не витримало.

Як виглядає чоловік Руслани Писанки, який став вдівцем
Що залишилося після смерті Руслани Писанки

Заміж за Ігоря Ісакова Руслана Писанка вийшла вже в зрілому віці, дітей у пари не було. Чоловікові залишився після смерті зіркової дружини тільки їх двоповерховий будинок, де вони святкували весілля ще коли він був недобудований.

Одного разу знамените подружжя запрошувало додому журналістів з 1+1, тому в Мережі є знімки будинку і прибудинкової території.

У легендарної Руслани Писанки не було дітей, але залишився будинок
У легендарної Руслани Писанки не було дітей, але залишився будинок
Кому достанется в наследство роскошный дом Русланы Писанки после ее смерти
Що залишилося після смерті Руслани Писанки

Нагадаємо, Ігор Ісаков був єдиним офіційним чоловіком Руслани Писанки. Актриса познайомилася з ним на сайті знайомств і погодилася на побачення, на яке запізнилася. Коханий був з зіркою до останньої хвилини, поховав її на Байковому кладовищі та в пам’ять дружини влаштував благодійний збір, передавши гроші на лікування онкохворої дитини.

Популярне

Схожі статті

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".

Українсько-турецька красуня: при вигляді дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу у всіх відняло дар мови

Єдина донька співачки Ані Лорак Софія росте такою ж талановитою та харизматичною, як її мама. В ранньому дитинств дівчинка була копією свого батька, та зараз Соня все більше стає схожою на Ані Лорак.