Переплюнула Каменських у всьому: екс-дружина Потапа Ірина Горова народила двох дітей і стала тещею

Відомий український репер і продюсер Потап до шлюбу зі співачкою Настею Каменських був одружений з Іриною Горовою. Прихильники не перестають їх порівнювати.

Ірині Горовій нещодавно виповнилося 45 років. За ці роки вона була заміжня двічі. В 16 Іра вийшла заміж за музиканта Юрія Горового, якому народила дочку Наталю. Через 11 років шлюбу вони офіційно розлучилися, але на той момент вже давно не жили разом. Саме Юрій познайомив Ірину з Потапом, з яким починав свій творчий шлях. Не дивлячись, що відносини Потапенко і Горової стали для нього несподіванкою, це не зіпсувало дружбу муж чоловіками.

Чоловіки Ірини Горової
Чоловіки Ірини Горової

В інтерв’ю Ірина розповідала, що спочатку з Потапом дружила, але дружба між чоловіком і жінкою неможлива, тому між ними поступово зав’язався роман. В 1999 році вони одружилися, а в 2008 році у них народився син Андрій. В 2016 стало відомо, що зіркова пара розлучилася, однак вже 5 років на той момент вони жили окремо. Для них це був складний період, а причиною розриву в ЗМІ називали колегу Олексія по дуету, красуню Настю Каменських.

Настя Каменських і Потап
Настя Каменських і Потап

Як виявилося пізніше, так і було. В 2019 році Потап і Настя зіграли весілля і розсекретили свої стосунки. У подружжя ще не з’явилося спільних дітей, а Ірина Горова вже стала тещею і скоро може стати бабусею, тому що її старша дочка від першого шлюбу нещодавно вийшла заміж, весілля відбулося в Лівані за мусульманськими традиціями. Про заміжжя спадкоємиці зірка дізналася після того, як Наталя показала їй фото з обручкою.

Екс-дружина Потапа Ірина Горова народила двох дітей і стала тещею
Екс-дружина Потапа Ірина Горова народила двох дітей і стала тещею

Горова після двох розлучень заміж втретє не поспішає. Вона зізналася, що навпаки щаслива бути незаміжньою:

Я була заміжня з 16 до 36 і так багато віддала себе, що ніби келих спустів… Зараз я самодостатня щаслива людина

, – заявила Ірина в інтерв’ю Маші Єфросініній.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.