Лілія Ребрик і Андрій Дикий святкують 11 річницю подружнього життя: акторка показала, якою була в день весілля

Відома українська акторка і телеведуча Лілія Ребрик і хореограф Андрій Дикий 23 грудня святкують річницю весілля. Подружжя в шлюбі вже 11 років.

В цей день Лілія Ребрик опублікувала зворушливий пост у своєму Інстаграм-блозі, в якому зізналася в коханні своєму чоловікові. Акторка написала дуже зворушливі слова, адресовані Андрію Дикому:

Це – моє найбільше щастя, мій найбільший дарунок долі, небес, Всесвіту: зустріти справжнє, міцне, щире кохання!У нас з тобою сьогодні сталеве весілля. І в нас точно вже сталеві нерви на двох. Йдемо далі, рухаємось, стаємо ще мудрішими і досвідченішими, кохаємо ще дужче.

, – написала Лілія.

Також акторка додала весільні фото, де вони з Андрієм неймовірні красиві і щасливі.

Лілія Ребрик і Андрій Дикий святкують 11 річницю подружнього життя
Лілія Ребрик і Андрій Дикий святкують 11 річницю подружнього життя

Історія кохання Лілії Ребрик і Андрія Дикого

Лілію Ребрик і Андрія Дикого звів танцювальний проєкт “Танці з зірками”. За збігом долі Лілію поставили в пару саме з Андрієм. Вже  з перших ефірів глядачі помітили, що між цією парою є особлива хімія і їм не доводиться грати у танці пристрасть, адже вона між ними і так існувала. Втім, Лілія і Андрій не давали волю почуттям, адже обоє на той момент перебували у стосунках. Лише вкінці проєкту вони вирішили поговорити і зізнатися один одному в почуттях.

Не було ні поцілунків, ні обіймів – ми просто сиділи і дивилися одне одному в очі. З того дня ми вже не розлучалися.

, – згадує Ребрик в одному із інтерв’ю.

Акторка зізнається, у них не було цукерково-букетного періоду, чи довгих залицянь. Просто в один момент вони вирішили, що будуть разом.

В грудні 2011 року закохані побралися, а вже в серпні в них народилася донька Діана. На другу дитину подружжя наважилося через 6 років: у 2018 у них народилася донька Поліна.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.