Шкіряний салон і наворочена панель керування: 35-річна Леся Нікітюк зсередини показала свій крутий автомобіль

Українська телеведуча показала трішки більше особистого життя. Тепер шанувальники знають, як виглядає салон власного автомобілю Лесі Нікітюк – солідно та презентабельно

Одна з найвідоміших телеведучих та шоувумен України Леся Нікітюк показала, як виглядає салон її автомобіля зсередини. Так, знаменитість вирішила випити кави на заправці та показати шанувальникам, у якому вигляді вона відвідує подібні місця.

Яку машину має Леся Нікітюк

Українська телеведуча нещодавно поділилась зі своїми шанувальниками кадрами з власного автомобіля. У новому дописі Леся Нікітюк розповіла про те, що останні три доби у неї вдома немає світла, тому вона вирішила навідатись до однієї з заправок столиці для того, щоб поїсти, випити кави та помити волосся у вбиральні. Втім, українська ведуча з гумором підійшла до потреби сушити волосся прямо у загальному туалеті.

Леся Нікітюк у салоні свого автомобіля
Леся Нікітюк у салоні свого автомобіля

Проте, підписників знаменитості найбільше зацікавило не те, куди вирушила знаменитість на сніданок, а на чому досягла свого пункту призначення. У коментарях до нового допису зірки шанувальники залишили компліменти не лише їй, а і її автівці. Крім того, підписники поцікавились маркою автомобіля, проте Леся Нікітюк не відповіла на ці запитання. “Одна хвилина” провела невеличке розслідування – з’ясувати марку автомобіля було не важко.

Хоча українська телеведуча не “засвітила” марку автомобіля, яка зазвичай вказана на кермі машини, Нікітюк показала салон зсередини, чого достатньо для того, щоб з’ясувати, на чому їздить телеведуча. Так, у колекції відомої українки є Porsche Cayenne 3.0, на якому вона і вирішила відвідати столичну заправку.

Вартість Porsche Cayenne, яким володіє Леся Нікітюк
Вартість Porsche Cayenne, яким володіє Леся Нікітюк

Знаменитість безперечно має бездоганний смак в автомобілях, адже Porsche Cayenne – це машина, в якій приємно навіть просто сидіти. Виробники автомобіля продумали буквально все, адже кожна деталь, навіть найменша, створює неймовірний комфорт. Повністю шкіряний салон, зручна посадка автомобіля та спортивне мультифункціональне кермо закохують з першого погляду. Машина, якою керує Леся Нікітюк, коштує не мало. Вартість цього зіркового автомобіля сягає близько 100 тисяч доларів.

Схожі статті

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!