“Дзвонить тільки, коли їй потрібні гроші”: Оля Полякова пожалілась на байдужість доньки, яка живе у Лондоні

Старша донька української співачки вирушила навчатись до Лондона. Схоже, що студентка забула про свою маму, адже Полякова зізналась, що Маша їй дзвонить лише, коли їй потрібні гроші

Відома українська співачка має двох доньок. Старша, Маша Полякова, цьогоріч завершила навчання у школі та вступила до навчального закладу у Великобританії. На великій відстані від рідного дому зіркова дитина, схоже, припинила турбуватись про своїх рідних. За словами Олі Полякової, її донька їй телефонує лише, коли їй потрібні гроші.

Оля Полякова про свою старшу доньку

У новому випуску популярного реаліті-шоу “Дорослі дівчата” відома українська співачка розповіла багато цікавого зі свого особистого життя. Одним з цікавих моментів стало відверте зізнання в тому, що Маша Полякова дуже рідко телефонує своїй мамі. Знаменитість зізналась, що поки вона брала участь у “Танцях з зірками” в Грузії, її доньки мешкали у Великобританії самі.

Оля Полякова розповіла, які у неї стосунки зі старшою донькою
Оля Полякова розповіла, які у неї стосунки зі старшою донькою

Схоже, що в музичній академії Маша Полякова знайшла чимало друзів, адже рідній мамі дівчинка дзвонила рідко. Оля Полякова не намагалась присоромити свою доньку абощо, втім з її слів стало зрозуміло, що дзвінки лише заради грошей їй не дуже імпонують. Так, українська співачка відповіла на запитання про стосунки зі старшою донькою коротко та зрозуміло.

Мені не дзвонить Маша зовсім. Вона дзвонить мені тільки, коли їй потрібні гроші. Все

– прокоментувала в шоу “Дорослі дівчата” українська артистка.

Донька української співачки Олі Полякової зараз навчається у Великобританії
Донька української співачки Олі Полякової зараз навчається у Великобританії

Цьогоріч Маша Полякова завершила 11-й клас. Вищу освіту зіркова донька вирішила здобувати за кордоном. Маша пішла стопами своєї відомої матері й також виявила бажання пов’язати життя з музикою і творчістю. Полякова молодша вступила до престижного лондонського закладу вищої освіти. Тепер студентка навчається у великобританській музичній академії, а мешкає в гуртожитку. До слова, життя зіркової доньки доволі насичене. Окрім навчальної діяльності, Маша Полякова проживає найкращі роки юності – студентські.

Нагадаємо, що Оля Полякова також розповідала про те, як живе її молодша донька. Знаменитість зізналась, що дівчинка перебуває в інтернаті.

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.