Тіна Кароль більше не користується власною червоною помадою, на яку повівся Дан Балан: що спонукало до відмови

Ще зовсім недавно Тіна Кароль заохочувала своїх шанувальниць купувати червону помаду власного виробництва. Та часи минули, і білявка не лише забула про косметичний засіб, але й сама стала використовувати зовсім інші відтінки фарби для губ.

У 2017 році на всіх концертах Тіни можна було придбати тюбик помади, щоб наслідувати зірку й мати такий же колір губ, як у співачки. Зібравшись у тур, щоб підтримати власний альбом “Інтонації”, Кароль запаслась чималою кількістю косметичного засобу свого імені.

Тіна Кароль брала участь у розробці червоної помади

Співачка розповіла, що брала активну участь у розробці косметики. Сама підбирала відтінок і контролювала дизайн флакончика і пакування. Колір обрала такий, щоб однаково гарно пасував як блондинкам, так і брюнеткам. Кремова текстура дозволяла не лише фарбувати губи, але й доглядати за ними. За це відповідали певні інгредієнти. Олія какао й авокадо сприяє зволоженню й живленню ніжної шкіри.

Місцем виробництва була білорусь. Тіна й сама залишала відбитки червоних губ повсюди і фанаток закликала до цього, підначуючи: “Залиш свій автограф!” Помаду зірка вважає дуже важливим атрибутом кожної представниці слабкої статі. У цьому питанні важливі не лише стійкість і колір, але й запах і тактильні відчуття. На косметичній фабриці уважно поставилися до всіх забаганок і божевільних ідей українки, взявши до уваги всі зауваження.

Секрети краси від Тіни Кароль

Та часи змінюються. І ми все частіше бачимо зірку без її власної візитівки. Хоча раніше Тіна стверджувала, що червона помада є хорошим атрибутом захисту, за який можна сховати свої думки і почуття, а також утому й печалі.

Зі зрозумілих причин Тіна Кароль відмовилася від червоної помади

Звісно, задля краси використання однієї помади замало, якого б відтінку вона не була. Знаменитість вживає вітаміни, в тому числі магнезію. Після 18 години артистка якщо вживає їжу, то виключно рослинного походження. А ще п’є багато води, починаючи прямо зранку.

Схожі статті

Дітки не просто підросли, а вже й постаріли: як змінилися актори, що зіграли дітей у “Величному столітті”

Відомий турецький серіал "Величне століття" зробив зірками кінематографу багатьох юних акторів, які давно виросли і їх вже не впізнати. Подивіться, як вони змінилися.

Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.