Станіслав Боклан має 13 котів. Хто з українських зірок іще полюбляє пухнастиків: Бабкін, Булітко та інші

Котомани суттєво відрізняються від собачників, адже керувати кішкою, як собакою, не вийде. Слід вибудовувати рівноправні стосунки. Зате задоволення від спілкування з пухнастиками ні з чим іншим порівняти не можна. Хто ж із зірок віддає перевагу котам над собаками?

Станіслав Боклан

У зірки серіалу «Папік» 13 котів. Та лише двоє із них живуть у київській квартирі актора. Решта – в селі. Така купа тваринок зібралася з залишених злими людьми, підкинутих чи принесених самими кішками. Любов до тварин у чоловіка виникла з дитинства, адже він народився в сільській місцевості, і завжди поруч були котики і собачки.

Коту Філі 6 років, і він не має очей, що не заважає йому ходити на прогулянки і влаштовувати полювання на мишей, пташок і кротів. Є кішечка Зеленка, яку домашні ласкаво називають Зелею вже 10 років. Жодних асоціацій з політикою тут не існує. Просто, коли її знайшли, вона була в корості, то всі ранки бідолашці змастили зеленкою.

Сергій Бабкін

Музикант завжди висловлювався проти тримання домашніх улюбленців у квартирі. Та одного разу дружина Сніжана вмовила чоловіка поїхати до притулку для тварин. Коли Сергій побачив двійко сфінксів, то відразу ж забув про всі свої перестороги.

Красунчиків назвали Кокосом і Цеєю. Згодом у родині з’явилося поповнення, і тепер в будинку порядкує аж троє гладкошерстих котів. Не лише діти, але й суворий татусь залюбки влаштовує фотосесії з пухнастиками.

Алла Мазур

Телеведуча з сином Артемом мешкають на високому поверсі, що не стало на заваді поселити в квартирі Мусика і Асю. Чотирилапі залюбки полюють на голубів і позують перед фотокамерою, а одного з домашніх улюбленців Алла з Артемом засвітили на телеканалі на всю Україну.

Вікторія Булітко

Актриса “Дизель шоу” завжди поспішає після роботи додому, де на неї з нетерпінням чекає Кася. Тваринка має не зовсім котячі уподобання – зі смаком наминає огірки. За це від хазяйки отримала прізвисько Вегетаріанка.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.