Спражні легенди, що не дотягнули до 2023 року: Борис Мойсєєв, Руслана Писанка, Юрій Шатунов

Деякі зірки промайнули на небосхилі й швидко погасли. Іншим вдається довго і невтомно радувати своїм талантом прихильників. Саме з такою когортою знаменитостей ми попрощалися 2022 року.

Борис Мойсеєв

27 вересня надійшла сумна звістка про смерть талановитого хореографа і виконавця. Ще 2010-го в артиста трапився інсульт. За 5 років ще один. Хвороба підкосила блондина. У Бориса відняло правицю, він не міг рухати верхньою губою.

Виступати в такому стані Мойсеєв більше був не спроможний. Тож довелося забути про сцену і фанатів й сидіти в чотирьох стінах в очікуванні неминучого. Про те, що серце зірки перестало битися на 69-му році життя, сповістив директор виконавця Сергій Горох.

Руслана Писанка

Прогнозу погоди від Руслани Писанки з нетерпінням чекали щодня ввечері всі українці. А вранці жваво обговорювали, чому ведуча не повертається до глядачів телеканалу спиною. Згодом з’ясувалося, що коло талантів пишної жінки значно ширше.

Вона брала участь у різних проєктах, знімалася в кіно, худла у всіх на очах. 19 липня чоловік артистки сповістив, що дружини не стало на 58-му році життя через агресивну форму раку. Померла всенародна улюблениця в Німеччині.

Юрій Шатунов

Соліст “Ласкавого мая” всього пару місяців не дотягнув до 49-річчя. В мережі можна побачити кадри, як товариші тягнуть Юрія на руках до машини, а він ледве пересуває ногами. На жаль, артист не зміг пережити інфаркту.

Його не стало 23 червня у кареті швидкої. Оскільки медики приїхали на виклик аж через 40 хвилин, фанати Шатунова стали звинувачувати їх у смерті кумира. Та слідчі не знайшли порушень у діях лікарів, і справу закрили. Директор зірки Аркадій Кудряшов певен, що різке погіршення стану здоров’я Юрія спричинили судові перипетії з колишнім продюсером попгурту Андрієм Разіним щодо прав на пісні.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".