Без Потапа і без обручки: Настя Каменських провела Різдво одна, підігрівши чутки про розлучення

Останнім часом в Мережі поговорюють про можливе розлучення Потапа та Насті Каменських. Зіркове сімейство ніяк не спростовує ці чутки, а навпаки додають ще більше масла у вогонь.

Потап та Настя Каменських одружилися у 2019 році. З того часу вони завжди скрізь появляють разом: на світських заходах, на концертах, у закордонних поїздках і особливо, в соціальних мережах один одного. Втім, деякий час назад все змінилося.

Прихильники помітили неладне, коли Каменських в серпні повернулася після довгого перебуванням за кордоном без свого чоловіка. Потап повернувся на Батьківщину на місяць пізніше. З того часу зіркове сімейство жодного разу не з’являлося разом на публіці, а в соціальних мережах ні Потап, ні Каменських не згадують один одного і не публікують спільних фото. Саме тому прихильники почали підозрювати, що Потап та Настя Каменських розлучаються. Підлила масла у вогонь ще й нова пісня Каменських, яку вона нещодавно випустила. В цій пісні Настя співає про розставання з коханим.

Як виглядає свекруха Насті Каменських – мама Потапа
Настя Каменських провела Різдво одна, підігрівши чутки про розлучення

Цікаво, що сімейне свято Різдво Настя Каменських святкувала без свого чоловіка. Напередодні дівчина поїхала з України до Великобританії без Потапа.

25 грудня співачка опублікувала фото з Лондона та привітала українців зі святом. Цікаво, що на знімку Настя позувала без обручки. Прихильники помітили, що артистка вже давно не носить каблучку на безіменному пальці.

Чи дійсно Потап і Настя Каменських розлучаються, наразі невідомо, адже вони поки що не коментують свої стосунки.

Варто відзначити, що за останній рік в Україні розлучилось дуже багато пар, в тому числі і зіркових. Психологи пояснюють, війна та складні часи погано впливають на стосунки і не всі можуть зберегти свої почуття у такий важкий період життя. Саме це породжує таку велику кількість розлучень.

Нагадаємо, у 2022 році розлучились Володимир Дантес і Надя Дорофєєва, Володимир Остапчук і Христина Горняк, Михайло Заливако та Анна Богдан, Валерій і Юлія Харчишини, Тарас Цимбалюк і Тіна Антоненко, Віталій і Наталія Клички.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.