“Хтось для досвіду, хтось для насолоди”: ексдружина Остапчука Горняк висловилась про розчарування у колишніх

Ймовірно колишня дружина відомого українського телеведучого та шоумена Христина Горняк висловилась про те, як ставиться до чоловіків та чи розчарувалась у них після останніх новин

За стосунками Христини Горняк та Володимира Остапчука слідкує ледве не вся країна. Наразі зі впевненістю можна сказати, що їхні стосунки вже завершились, проте ні одна зі сторін офіційно не коментує своє розлучення. Нещодавно у мережі з’явилась інформація про те, що Володимир Остапчук “закрутив” роман з молодою журналісткою Катериною Полтавською. На тлі цієї новини підписники Христини Горняк вирішили поцікавитись у неї, чи розчарувалась вона у чоловіках.

Колишня Остапчука Христина Горняк висловилась про своє ставлення до чоловіків
Колишня Остапчука Христина Горняк висловилась про своє ставлення до чоловіків

Христина Горняк про колишніх чоловіків

На особистій сторінці у соціальній мережі Інстаграм українська нотаріуска вирішила поспілкуватись зі своїми шанувальниками та відповісти на запитання, які особливо їх цікавлять. Так, багатьом стало цікаво, чи розчарувалась знаменитість у чоловіках. Христина Горняк з позитивом відреагувала на запитання та зізналась, що ні в якому разі не відчуває до чоловіків поганих емоцій.

Христина Горняк зазначила, що її емоції та почуття до чоловіків залишаються незмінними та вона доволі мудро підходить до питання особистих стосунків. Знаменитість зазначила, що вона вважає чоловіків жіночими радощами та моментами насолоди в житті кожної дівчини. Колишня дружина українського шоумена зазначила, що вона завжди вірила чоловікам та любила їх, та це залишається незмінним.

Ексдружина Остапчука Христина Горняк відповіла на запитання про те, як ставиться до чоловіків
Ексдружина Остапчука Христина Горняк відповіла на запитання про те, як ставиться до чоловіків

Крім того, додала Христина Горняк, вона завжди розцінює кожен життєвий досвід як цінний подарунок Всесвіту. Знаменитість зазначає, що на життєвому шляху вона завжди зустрічала хороших чоловіків, які навчили її різних речей. Так, зазначила Христина Горняк, хтось з її колишніх зустрівся їй для досвіду, а інший, наприклад, був для насолоди, радощів, теплоти, приємних емоцій та іншого.

У підсумку, зі впевненістю можна зазначити, що українська юристка не шкодує про колишні стосунки та завжди намагається знайти найкращі сторони у будь-яких життєвих подіях – навіть, якщо вони сумні та негативні.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.