Екс-дружина Узелкова Марина Боржемська розповіла про життя в умовах блекауту: “Важко готувати їжу”

Відома українська фітнес-тренерка Марина Боржемська, яка раніше була дружиною боксера В'ячеслава Узелкова, поділилася, як їй живеться в умовах блекауту.

Марина Боржемська разом з дітьми від колишнього чоловіка В’ячеслава Узелкова знаходиться в Україні, не зважаючи на війну. Зірка шоу “Зважені та щасливі” розповідала, що разом з ними приймала рішення залишитися вдома, тому всі ці 10 місяців як і звичайні українці фітнес-тренерка живе в складних умовах і важкому емоційному стані.

Марина Боржемська розповіла про життя в умовах блекауту
Марина Боржемська розповіла про життя в умовах блекауту

Відключення світла, води і отоплення не оминуло Марину. В своєму Інстаграм-блозі 25 грудня Боржемська привітала підписників з Різдвом, згадавши про блекаут:

Сьогодні ми святкуємо Різдво за Григоріанським календарем. Ми зустрічаємо свята у непростих умовах. Відсутність світла, тепла, води. Нам важко готувати їжу, спокійно сидіти за сімейним столом, сміятися та радіти прийдешнім святам. Та ми це робимо. При свічках, в обіймах один одного, з простими стравами. Радіємо тому, що маємо. Радіємо світлим святам. Радіємо, якщо є можливість. Молимося за тих, хто не вдома. За тих, хто в окопах оберігає нашу країну. За тих, хто в окупації. Пам’ятаємо тих, хто не дожив до цього свята. І загадуємо бажання. Одне єдине. Віримо в диво. Але знаємо точно, хто нам його подарує – ЗСУ. З Різдвом. Ви святкуєте 25 грудня чи 7 січня?

, – написала Марина.

Користувачі Мережі захопилися красою Боржемської та відповіли, хто коли святкує Різдво Христове:

  • “Тепер тільки 25 грудня!!! Ми з усім світом! Ніщо не повинно нас з’єднувати з “сусідами”;
  • “Марино, ви неймовірна”;
  • “Важко цього року перелаштуватись на новий календар. Будемо заздалегідь планувати святкування 24 грудня вже на наступний рік, зі святом!”;
  • “Красуня”;
  • “І те, і те святкуємо”;
  • “Христос народився! Вперше святкуємо 25 грудня! Все буде Україна!”.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".