“Схожа на хлопчика”: 41-річна Тоня Матвієнко показала маленьку дочку від 44-річного Арсена Мірзояна

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала підписникам свого Інстаграм-блогу маленьку дочку від чоловіка Арсена Мірзояна, яка вважає себе схожою на хлопчика.

Тоня Матвієнко — донька народної артистки України Ніни Матвієнко. Вона пішла по стопах знаменитої матері і теж стала співачкою. У неї було бажання пробитися на велику сцену самостійно, без допомоги Ніни Митрофанівни, тому Антоніна вирішила спробувати свої сили в вокальному шоу “Голос країни”. Цей проект став для неї доленосним, там вона зустрілася з майбутнім чоловіком Арсеном Мірзояном.

Під час участі в шоу між виконавцями склалися добрі дружні відносини, які переросли в романтичні вже після завершення, коли новоспечені зірки їздили з концертним туром по Україні. Арсен мав шлюб з іншою жінкою, але не зміг встояти перед почуттями до Тоні.

15 січня 2016 року Матвієнко народила доньку Ніну від Мірзояна. Вони тоді жили в незареєстрованому шлюбі, а 15 червня 2017 року узаконили стосунки.

Як виглядає перша дружина Арсена Мірзояна, яку він покинув заради Тоні Матвієнко
Тоня Матвієнко показала, як виглядає її дочка від Арсена Мірзояна

Молодша Ніна Матвієнко з дитинства не боїться сцени, вона виходила з батьками до глядачів і присутня на багатьох їх концертах. Зараз Тоня з дочкою намагаються обжитися у Великобританії, туди вони тимчасово переїхали через війну в Україні.

В своєму Інстаграм-блозі дружина Арсена Мірзояна показала, як зараз виглядає їх дитина. Вона сфотографувала дочку в ліфті, дівчинка постала в спортивній кофті і з гарною заколкою.

Каже, що схожа на хлопчика

, – написала Тоня, влаштувавши голосування серед підписників. Серед опитаних 34% думають, що Ніна справді схожа на хлопчика, а 66% бачать в ній гарну дівчинку.

Тоня Матвієнко показала, як виглядає її дочка від Арсена Мірзояна
Тоня Матвієнко показала, як виглядає її дочка від Арсена Мірзояна

Нагадаємо, у Тоні Матвієнко також є доросла дочка Уляна від першого чоловіка, а у Арсена Мірзояна від першого шлюбу залишилися два сини.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.