Розлучниця пари Дзідзьо і Славії Оля Цибульська вперше відповіла, який у неї розмір грудей: “У Зіброва більші”

Відома українська співачка завжди вміла зарядити своїх шанувальників позитивом. Цього разу причиною усміхнутись стала кумедна відповідь на запитання одного з підписників

Оля Цибульська активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм, а шанувальники не втомлюються дякувати зірці за її талант розсмішити навіть у найважчі часи. Час від часу в особистому блозі українська співачка спілкується зі своїми шанувальниками й відповідає на запитання, які найбільше всіх цікавлять. Одним із таких запитань стало не дуже коректне питання про розміри бюста зірки. Втім, навіть таку цікавить Оля Цибульська ігнорувати не стала та відповіла у своєму гуморному стилі.

Українська співачка про свої форми

Так, один із підписників чи підписниць поцікавився в Олі Цибульської, якого розміру її груди. Знаменитість не розгубилась та відповіла на запитання фанатів. Артистка зазначила, що насправді не може похизуватись пишними формами, а її бюст навіть не зрівняється з розмірами грудей Павла Зіброва.

Відповідь Олі Цибульської на запитання її шанувальників
Відповідь Олі Цибульської на запитання її шанувальників

Крім того, знаменитість поділилась життєвою мудрістю у відео, яке опублікувала в супроводі з відповіддю на запитання підписника. Так, у ньому зірка порадила ніколи не лягати, коли хочете поплакати.

Не треба плакати лежачи, бо у вуха стікають сльози та стає лоскотно та смішно

– з серйозним обличчям попередила Оля Цибульська.

Артистка відповіла на інші запитання

Оля Цибульська також відповіла на низку інших запитань. Разом зі своїм відмінним почуттям гумору українська співачка також є дуже мудрою жінкою. Саме тому її шанувальники часто звертаються до свого кумира за порадою. Так, одна з підписниць поділилась зізнанням у тому, що її особливо бентежить та попросила Олю Цибульську порадити їй, як з цим жити далі.

Шанувальниця Олі Цибульської зазначила, що вона абсолютно здорова дівчина, проте довгий час не може стати мамою. Через це їй важко знайти в собі сили, аби далі продовжувати повноцінно жити. Українська співачка порадила своїй підписниці завжди підживлювати свою силу та займатись тим, що приносить задоволення.

Підсилюй сильне в собі. Роби те, що можеш – з кайфом, віддачею та енергією

– порадила Оля Цибульська.

Відповідь на запитання однієї з шанувальниць
Відповідь на запитання однієї з шанувальниць

Схожі статті

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.