Чи ставити ялинку на Новий рік 2023: поради від Тараса Тополі, Анни Саліванчук, Каті Осадчої та інших зірок

Раніше дискусій з приводу, чи ставити вдома на Новий рік ялинку, не виникало. Кожен робив це і не боявся осуду. Але цьогоріч ситуація кардинально змінилася. В Україні тривають бойові дії, а значить, веселощі з прикрашанням вічнозеленого дерева не на часі. А що з цього приводу думають зірки?

Тарас Тополя

Чоловік співачки Альоші і батько трьох дітей задніх не пасе. Відразу після 24 лютого став парамедиком, надаючи допомогу пораненим хлопцям на передовій. На думку лідера гурту “Антитіла”, не треба відмовлятися від святкової традиції.

Тарас Тополя висловився за ялинку на Новий рік

Особливо це стосується родин із дітьми. Слід порадувати малечу запахом хвої і яскравими ялинковими прикрасами. Нехай вірять у казкове диво. Якщо немає такої можливості, Тополя радить зробити хоча б інсталяцію з гілочок і свічок. Під час відключення світла вона виявиться дуже доречною.

Ганна Саліванчук

Актриса зізналася, що моральних сил на святкування не залишилося. Але заради дітей вона збирається взяти себе в руки і влаштувати невеличке свято. Нехай їм 2022 рік запам’ятається чимось хорошим.

Кожен має подумати, що нашим солдатам в окопах набагато гірше, ніж нам. Тому треба обов’язково донатити на армію, вважає дружина продюсера “Кварталу 95”.

Ілона Гвоздьова

Хореографиня дотримується тези, що новорічне прикрашання будинку нині недоречним. Але Новий рік усе ж має проявити магію і дати нам усім сил вистояти. І тоді вже можна буде і ялинку прикрашати, і смачні наїдки готувати, і влаштувати справжнє свято для донечки.

Катя Осадча

Телеведуча вважає, що найбільшим святом для українців нині є повернення світла і води в оселі. Зараз усі так багато переживають, що виникає природне бажання все скасувати і нічого не святкувати.

Та ялинки в Києві, Бучі, Харківському метро є символом незламності. Навіть якщо не відчувається святкової атмосфери, але ж діти ні в чому не винні. Слід поставити ялинку вдома заради них.

Олеся Бацман

В домі Олесі Бацман і Дмитра Гордона цьогоріч буде ялинка

Ведуча теж мала сумніви, чи слід удома ставити новорічне деревце. Але потім вирішила, що ворогам не вдасться зіпсувати свято її родині. Тож разом із чоловіком Дмитром Гордоном і дітьми в новорічну ніч загадають під нею одне бажання на всіх.

Схожі статті

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.

Один раз готую – 7 днів відпочиваю. Усі намагаються дізнатися мій ходовий рецепт: заморожені курячі рулетики

Часто бувають моменти, коли ввечері просто немає часу, щоб приготувати вечерю. Рішення бувають різними, і чудовим варіантом є зробити запас у морозильнику. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.