Святослав Вакарчук зібрався з концертом до Ялти: у Харкові, Херсоні й інших звільнених містах уже виступив

Святослав Вакарчук не відсиджується по закордонах, а сміливо їде на передовий край і радує українців у звільнених містах своїми гарними композиціями й оптимістичним настроєм. Наступним пунктом після Антонівського мосту має бути набережна Ялти.

Херсон

Напередодні Різдва фронтмен “Океану Ельзи” виконав поблизу зруйнованого Антонівського мосту свій хіт “Човен”, акомпануючи собі на гітарі. На думку музиканта, це дуже символічно, адже саме цей міст з’єднує лівий і правий береги нашої країни. Виходить, що окупантам не вдасться зруйнувати нашу єдність, переконаний Вакарчук.

Саме у цьому напівзруйнованому приміщенні з бійницями замість вікон і з видом на легендарний міст, по якому тікали рашисти, двічі народний депутат висловив сподівання, що наступного разу співатиме вже в Криму.

Ізюм

Раніше, 2 жовтня, Святослав відвідав звільнене ЗСУ місто на Харківщині і разом із мирними мешканцями заспівав “Червону руту”. Музикант був надзвичайно шокований виглядом напівзруйнованого Ізюма. Тож вирішив підтримати місцевих духовною гуманітаркою. Сів на лавку, взяв до рук гітару, й полилися чарівні звуки хіта.

Харків

Обласний центр не здався ворогам, а харків’яни залишилися сильні духом, всупереч тому, що їм довелося пережити. Вакарчук завітав туди ще на початку війни, 16 березня. Співати через обстріли довелося в метро. Там люди ховаються від обстрілів і бомбардувань.

Вакарчук на станції “Майдан Конституції” підбадьорив нескорених мешканців композицією “Все буде добре”. А потім усім гуртом заспівали ще й “Червону руту”.

Мер Харкова Ігор Терехов попросив музиканта написати пісню про Харків, а Святослав відзначив, що якщо писатиме про всі звільнені міста, то назберається матеріалу на два альбоми. Співочий гість пообіцяв після нашої Перемоги обов’язково заспівати на “Металісті”.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.