56-річна Ольга Сумська розповіла про плани на святкування Нового року 2023: “Це така честь – підняти келих”

Відома українська актриса зізналась, що збирається святкувати Новий рік 2023. Про свої з коханим чоловіком плани зірка розповіла у новому коментарі для журналістів

Вже за декілька днів завершиться рік, який став одним із найважчих одночасно для всіх українців. Кожен вигадав для себе особливі ритуали завершення 2022 та зустрічання 2023 року. Так само позбавляти себе можливості усміхнутись у новорічну ніч не хочуть і зірки. Зі зрозумілих причин, цьогоріч навряд комусь захочеться влаштовувати гучні вечірки, але провести новорічну ніч у колі найближчих бажають всі. Так само станеться і в сім’ї Ольги Сумської.

Українська актриса зі своїм чоловіком буде святкувати Новий рік
Українська актриса зі своїм чоловіком буде святкувати Новий рік

Ольга Сумська про плани на Новий рік 2023

У коментарі для українського видання ТаблоID українська актриса зізналась, що з кожним днем вона захоплюється українцями все більше й більше. Знаменитість зауважила, що вона має велику надію, що повномасштабна війна, яка почалась 2022 року – це найбільше жахіття, яке доводиться переживати сучасному поколінню українців. Зірка зізналась, що вона думає лише про те, що 2023 рік стане новою, позитивною сторінкою історії України.

Далі на нас чекає тільки відбудова і нова історія рідної країни — із цими думками й будемо входити в новий 2023 рік!

– зауважила знаменитість.

Ольга Сумська розповіла про те, яким бачить Новий рік
Ольга Сумська розповіла про те, яким бачить Новий рік

Крім того, у коментарі для журналістів українська актриса зізналась, як вони з чоловіком Віталієм Борисюком та молодшою донькою збираються зустрічати Новий 2023 рік. За словами Ольги Сумської, до їхнього сімейного святкування долучаться друзі та товариші, серед яких чимало військових.

Новий рік зустрічаємо в колі друзів і військових, і це така честь – підняти келих разом із захисниками за нашу Перемогу, заспівати для них, розрадити

– поділилась думками українська актриса.

Ольга Сумська зізналась, що проведе новорічну ніч у колі родини та друзів
Ольга Сумська зізналась, що проведе новорічну ніч у колі родини та друзів

Знаменитість додала, що вона відчуває певну вдячність за змогу підтримати військових морально, втім, продовжує українська актриса, таке доречно виключно у новорічну ніч. А далі вона та її оточення збирається докласти якомога більше сил, аби війна в Україні якомога швидше закінчилась.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.