“Любов – не цукор”: не встиг Діма Коляденко одружитись з Іриною Білик, як знову починає їй дорікати – деталі

Найобговорюваніша пара українського шоубізнесу вкотре натякнула на своє возз'єднання. Втім, цього разу, схоже, Дмитро Коляденко вирішив нагадати Ірині Білик, що з нею буває складно

Хоча стосунки Ірини Білик і Дмитра Коляденка не тривали так довго, як багатьом шанувальникам хотілося б, їхня історія все одно була цікавою та зуміла захопити увагу ледве не всіх українців. У стосунках відомої співачки та не менш відомого хореографа було все – шалене кохання, неймовірна пристрасть, великі почуття, ревнощі, сварки та навіть дзвінки до поліції…

Здавалося б, коли люди розлучаються на таких нотах, вони навряд можуть залишитись друзями. Ірина Білик і Дмитро Коляденко довели зворотне. Втім, схоже, що друзями вони залишались недовго. Принаймні так вважають шанувальники.

Дмитро Коляденко та Ірина Білик вкотре натякнули на своє возз'єднання
Дмитро Коляденко та Ірина Білик вкотре натякнули на своє возз’єднання

Нагадаємо, що нещодавно шанувальники запідозрили, що відома українська співачка та її колишній цивільний чоловік могли знову почати зустрічатись. Більш того, прихильники вважають, що зірки могли й зовсім таємно одружитись. Раніше ми писали про те, чому публіка вирішила, що Ірина Білик і Дмитро Коляденко, ймовірно, відгуляли весілля.

Цього разу Дмитро Коляденко чи жартома, чи цілком серйозно вирішив натякнути своїй колишній коханій, що життя з нею – далеко не казка, як багатьом може здаватись. Так, відомий український хореограф і шоумен задумався над тим, аби зробити собі нове татуювання. Коляденку здалось, що на тілі можна набити фразу: “Любов – не цукор”.

Дмитро Коляденко й Ірина Білик продовжують натякати на стосунки
Дмитро Коляденко й Ірина Білик продовжують натякати на стосунки

Втім, схоже, що український шоумен не до кінця був впевнений у тому, чи варто робити таке татуювання. Тому він чи іронічно, чи жартівливо запитав у своєї колишньої коханої, чи слід йому наважитись на цю авантюру. Публічно Ірина Білик ніяк не відреагувала, проте можна припустити, що персонально вона все-таки дала рекомендацію своєму другові Дмитрові Коляденку.

Нагадаємо, що офіційно стосунки української співачки та хореографа тривали декілька років – з 2004 до 2006. Попри те, що вони не були офіційно розписані, всі їхні колеги, друзі та шанувальники вважають, що вони – ідеальна пара та їм слід все-таки бути разом.

Схожі статті

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!