Примадонна Алла Пугачова та перша леді Олена Зеленська опинилися в одному рейтингу: хто з них більш впливова

Щороку BBC виділяє сотню жінок, що найбільше вплинули на події в світі. Цьогоріч до ТОП-100 втрапили відразу 7 українок. Серед них перша леді Олена Зеленська. А з російських представниць слабкої статі можна побачити Примадонну усіх часів Аллу Пугачову.

Олена Зеленська

Дружина президента Володимира Зеленського весь час захищала права жінок. Окрім цього всіма силами намагалася просунути українську культуру в західні маси. Після російського вторгнення на територію нашої країни Олена доносила правду до міжнародної спільноти про те, що відбувається насправді в Україні.

Олена Зеленська попросила конгресменів США надати Україні зброю

Їй навіть дозволили виступити перед американськими конгресменами, що буває далеко не з усіма дружинами президентів інших країн. Зеленська попросила про надання зброї для захисту суверенітету України. Опікується перша леді також психологічною підтримкою жінок і дітей, що постраждали внаслідок війни.

Алла Пугачова

Не можна сказати, що співачка була готова йти на барикади, аби відстоювати власну думку щодо російської влади. Але кілька постів проти війни у мережі все ж зробила. Враховуючи шалену популярність Алли Борисівни, вони справили ефект бомби, що розірвалася в інформпросторі.

Алла Пугачова висловила підтримку Максиму Галкіну й Україні

У 2022 році артистка переважно перебувала за межами росії й особливо не зважала на те, що відбувається довкола. Та коли її чоловіка Максима Галкіна за його привселюдні антивоєнні вислови визнали “іноагентом”, жінка не стрималася. Пугачова звернулася до владної верхівки з проханням включити і її до цього списку, бо вона, мовляв, повністю розділяє погляди благовірного.

Після 24 лютого було ще декілька постів А.Б. в мережі на цю тему. Жодних слів на підтримку України в них не значилося, а лише йшла мова про те, що марно гинуть “наши мальчики” й таке інше. Але в сьогоднішніх реаліях російського тоталітаризму й такі зауваження від поважної людини багато що значать.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.