Вагітна Настя Каменських втекла від Потапа до Лондона: “Жоден з нас не буде вже ніколи таким, як раніше”

У стосунках однієї з найвідоміших пар українського шоубізнесу відбувається щось дійсно незрозуміле. Цього разу Настя Каменських вирушила до Лондона та знову заховала живіт

Чи не найвідоміша пара українського шоубізнесу за останній місяць спричинила справжній “переполох” у шоубізнесі. Так, Олексій Потапенко та Настя Каменських вдають у соціальних мережах, ніби буквально забули про існування одне одного – на їхніх особистих сторінках не з’являється ніякої згадки про другі половинки, а на публіці вони разом не з’являються.

Виключенням стала нещодавня різдвяна вечірка, яку артисти відвідали разом. Так, на сторінці української бізнесвумен Христини Хроновської з’явились кадри, на яких Потап співає пісню, поки за його спиною стоїть Настя Каменських і ніжно приобнімає свого чоловіка. Проте, навіть тут є велике “але”. Так, співаки не афішували того факту, що разом стали гостями різдвяної вечірки. Чому так сталось, невідомо й досі.

Шанувальники занепокоєні розлученням Каменських і Потапа
Шанувальники занепокоєні розлученням Каменських і Потапа

Оскільки артисти продовжують мовчати про стан своїх стосунків, шанувальники продовжують перейматись. А додає цій ситуації “перцю” той факт, що фанати ледве не в кожній фотографії Насті Каменських бачать натяк на її вагітність. Прихильники вбачають округлий живіт за шарами зимового одягу, який носить артистка. Втім, не важко здогадатись, що навіть ці чутки Настя Каменських ні підтверджувати, ні спростовувати не хоче.

Нещодавно й взагалі стало відомо, що Настя Каменських покинула Україну. Так, знаменитість вирушила до столиці Великобританії з благодійним візитом. Туди зірка вирушила, аби зробити сюрприз своїм шанувальницям. Тепер Настя Каменських поділилась власними життєвими роздумами на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Артистка додала фотографії з красивого англійського міста.

Настя Каменських у Лондоні
Настя Каменських у Лондоні

Знаменитість поділилась зі своїми шанувальниками роздумами про переоцінку цінностей. Так, зірка вирішила підбити підсумки 2022 року. Настя Каменських зазначила, що сьогодні банальні речі, які люди раніше сприймали за належне, сьогодні стали пріоритетами. А ось те, що раніше здавалось глобально важливим, сьогодні втратило сенс.

І я точно знаю, що жоден з нас не буде вже ніколи таким, як раніше. Ми всі будемо кращими, ми вже кращі

– підсумувала знаменитість.

Схожі статті

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.