Де зараз можна побачити невістку Оксани Марченко: втекла за свекрухою і хизується розкішним життям

Скандальні Оксана Марченко та Віктор Медведчук, на щастя, давно обірвали всі зв'язки з Україною. Тепер стало відомо, де зараз перебуває їх не менш скандальна невістка

Наприкінці вересня Віктора Медведчука обміняли на українських військових. На цьому історія життя скандально відомої парочки в України завершилась. Востаннє Марченко та її злодія-чоловіка бачили в анексованому Криму. Сьогодні ми писали про те, де нині знаходиться донька скандальної “парочки”, а тепер можна поговорити й про те, де перебуває їхня невістка.

Про місцеперебування Оксани Марченко та її чоловіка Віктора Медведчука нічого невідомо
Про місцеперебування Оксани Марченко та її чоловіка Віктора Медведчука нічого невідомо

Невістка Оксани Марченко Катерина

Катерина Марченко, невістка колись популярної та шанованої української телеведучої нещодавно “підчистила” свою особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Більш того, невістка Оксани Марченко створила новий профіль, але зробила його закритим. Дівчина зазначила, що прийматиме запити на стеження лише від тих людей, з якими знайома. Отож, можна зробити декілька висновків: або Катерина Марченко не хоче, аби публіка бачила її особистого життя, або їй є, що приховувати.

Комічним є той факт, що жити на широку ногу невістці Оксани Марченко не соромно, а ось бачити незадоволення публіки її мовчанням стосовно війни в Україні – неприємно. Можна припустити, що саме це стало причиною, чому знаменитість закрила доступ до своєї сторінки.

Невістка Оксани Марченко не зізнається в тому, де перебуває, проте публікує історії з відпочинку
Невістка Оксани Марченко не зізнається в тому, де перебуває, проте публікує історії з відпочинку

Втім, навіть, коли на особистій сторінці Катерини Марченко були численні Історії, з’ясувати, де вона знаходиться було важко. До слова, останні публічні Історії з особистого профілю невістки Оксани Марченко були записані з засніженого міста, втім точна локація невідома, тому знову можна лише припускати – ймовірно, вона з чоловіком рушила за Марченко та Медведчуком.

Також варто пригадати і той факт, що фото з сином на сторінці зіркової невістки з’являється рідко, а ось похизуватись одягом, дорогим відпочинком чи брендовими сумочками Катерина не втрачає можливості.

До слова, у травні невістка горезвісної телеведучої також публікувала фотографії з відпочинку, проте навіть тоді вона приховувала своє місцеперебування. Дружина сина Оксани Марченко тоді опублікувала кадри з сином біля басейну – без усіляких відміток геолокації та іншого. Варто також зазначити і те, що з лютого в особистому профілі дівчини не було ні одного натяку на війну в Україні.

Схожі статті

Беру звичайний фарш і булочку “Малятко”. Виходить така смакота, що не можемо відірватися: роблю побільше

Для приготування котлет вам не знадобиться хліб, адже його вдало замінить звичайна здобна булочка. Її солодкий смак чудово підкреслить м'ясну закуску.

З’їдять за хвилину! Новий салат з буряка “Свята людина” в пакеті на кожен день. Готую в мікрохвильовці

Навіть зі звичайного буряка можна приготувати дуже смачний святковий салат, від якого будуть в захваті всі гості. Салат виходить соковитим, ніжним і дуже смачним.

Смажені пиріжки з картоплею: хрустке, рум’яне, м’яке та зовсім не гумове тісто. Додаю секретний інгредієнт

Пиріжки з картоплею люблять всі, тому сьогодні ми підготували рецепт повітряних і водночас ніжних пиріжків. Про приготування крок за кроком – читайте нижче.